Βαθμολογία

Τα κατάφερε στο Συκούριο η Ραχούλα

Νίκη με σκορ 1-4 κατάφερε να πάρει μέσα στο Συκούριο η Δόξα Ραχούλας, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Κίσσαβο και έφτασε έτσι τους 53 βαθμούς πλησιάζοντας κι άλλο την πρώτη πεντάδα. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό, όταν μετά από προσωπική ενέργεια του Γιαννακόπουλου ο Καζάνι έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πρόσκαιρα με κεφαλιά του Αλεξανδρίδη στο 35’ και έτσι έγινε το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Μάκη Αλεξούδη δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και έτσι στο 39’ ο Καζάνι έκανε το 1-2 μετά από πάσα του Γκομοσίδη. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 70’ ο Τάχος έκανε ένα σουτ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Γιαννακόπουλος έκανε το 1-3. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκομοσίδης έδωσε στον Τζανάκα κι αυτός έκανε το 1-4. Τέλος, να σημειωθεί ότι στο 80’ η Ραχούλα είχε και δοκάρι μετά από σουτ του Καζάνι.

Κίσσαβος Συκουρίου (Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Βαρσάμης Θ.(60′ Κώτσιας Αν.), Αγγέλης, Κακαγιάννης Χρ., Βαρσάμης Δ., Γκανάτσιος, Κορδέλας, Κώτσιας Ν., Καραποστόλης(82′ Λανάρας), Πικούλης(80′ Τζιούρας), Αλεξανδρίδης.

Δόξα Ραχούλας(Μάκης Αλεξούδης): Μαλλιόπουλος, Μαυρομιχάλης, Θεοχαρούλης Μ., Θεοχαρούλης Α., Βλησαρούλης, Κουμπόλι(65’ Καραπετσάνης), Γιαννακόπουλος, Τάχος, Μηταλούλης(70’ Τζανάκας), Γκομοσίδης(85’ Τζέος), Καζάνι.