Βαθμολογία

Άστραψε και στην Συκέα η Νέα Πολιτεία

Ακόμα μια νίκη κατάφερε να πάρει η Αστραπή Νέας Πολιτείας, αυτήν την φορά μέσα στην Συκέα επί της τοπικής ομάδας, την οποία κέρδισε με 0-2 και να παραμείνει έτσι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Λάρισας, μπήκε αποφασισμένη για την νίκη και κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και να φτάσει έτσι στην κατάκτηση των τριών πόντων.

Ο Αρσένης ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 35’ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και να κάνει το 0-1 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη θα μπορούσε να σφραγίσει την νίκη από νωρίς, όταν στο 55’ ο Σουλτούκης κέρδισε ένα πέναλτι, ο Ξεσφύγγης όμως κέρδισε τον Χαλκιά και έτσι το σκορ παρέμεινε ως είχε.

Τελικά, στο 70’ ο Καλτσάς μετά από μπαλιά του Σουλτούκη έκανε το 0-2 και λυτρώθηκε για το πέναλτι που έχασε. Η Συκέα από την πλευρά της προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ και απείλησε κυρίως με τους Καρατζιώλη, Ζιώζια, Καρασίμο και Παληγιάννη. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 75’ αποβλήθηκε ο Τάχατος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.  

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Ξεσφύγγης, Χασιώτης, Κουζιώνης(80’ Ζιώζιας Δ.), Βασιλόπουλος, Λάζος, Τάχατος, Ζιώζιας Ν., Παληγιάννης, Παλάσκας, Καρατζιώλης Χρ.(60’ Καρασίμος), Λέτσιος(80’ Καρατζιώλης Λ.).

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Παπαμάνος, Αλεξανδρής, Χασιώτης, Κολιοφούτης, Μπατζέλας, Σουλτούκης(75’ Μηνάς), Καλτσάς(90’ Βαβίτσας), Αρσένης(85’ Κολλάτος), Αποστόλου, Ζαφειρούλης.