Βαθμολογία

Το πήρε πάνω του ο Βιλανάκης

Προσωπική υπόθεση για τον Μάρκο Βιλανάκη αποδείχτηκε το παιχνίδι της Νέας Νίκης Νίκης απέναντι στον Δολιχιακό, με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να σκοράρει και τα τρία τέρματα της ομάδας του και να την οδηγεί στην νίκη με σκορ 3-2. Από την άλλη και ο Δολιχιακός ήταν πολύ καλός, όμως σταμάτησε πάνω στον Κωνστάντο, που πραγματικά σε αυτό το ματς κατέβασε ρολά.

Το σκορ, άνοιξε στο 14’ όταν ο Μάρκος Βιλανάκης ήταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στο 30ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με προσωπική ενέργεια, ενώ στην συνέχεια έχασε κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 42’ όταν ο Στέφανος Σουγλής έκανε με κεφαλιά το 2-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Μάρκος Βιλανάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, με προσωπική ενέργεια στο 65ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έκανε ο Δολιχιακός ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 77’ και πάλι με τον Στέφανο Σουγλή, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα είχε και δοκάρι με τον Βασίλη Λιόλιο. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για γκολ με τους Τσάτσο, Σουγλή Στέφανο και Σουγλή Κώστα.

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Κωνστάντος, Πετρίκης, Βιλανάκης Π., Πάνος(46’ Χατζόπουλος), Χίος, Βιλανάκης Ν.(90’+2’ Δεσλής), Δημητρίου, Βιλανάκης Γ.(80’ Κωνσταντίνου), Κουτσιαρής, Βιλανάκης Μ., Σφέτσος.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης, Μπέλτσιος(68’ Παπακωνσταντίνου), Ζάχος, Τριανταφύλλι, Σαπάκος, Σουγλής Σ., Σουγλής Κ., Τσάτσος(60’ Λιόλιος Β.), Λιόλιος Γ., Ντόκος, Σουγλής Ζ.