Βαθμολογία

Καλό παιχνίδι αλλά χωρίς γκολ

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τοξότη και Βούναινα, το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», για την Α1’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες έκαναν φιλότιμες προσπάθειες για να πετύχουν κάποιο τέρμα και το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, ωστόσο έλειπε το γκολ.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με τους Μπαλογιάννη, Μαγκούτα, Τσέλα και Ρίζο. Όσον αφορά τα Βούναινα, στο 44’ ο Κώστας Τσαπράζης βρέθηκε τετ α τετ, αλλά ανακόπηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους, ο Μερτζανίδης επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 81’ το σουτ του Κώστα Τσαπράζη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Μπρούτσου. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, και σίγουρα χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπαρτής, Φαρμάκας(78’ Κουδουμάκης), Μπαλής, Μαγκούτας, Παππάς, Γκαραβέλης(56’ Ρίζος), Μπαλογιάννης, Τσέλα(90’ Κίτσιος).

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Κουτσιανίκας, Τσιφλίζογλου, Αγγλόπουλος, Τσαπράζης Στ., Παλάσκας, Ακρίβος(75’ Τικταπανίδης), Λίταινας(60’ Σάλτας), Μερτζανίδης, Τσαπράζης Κ.), Παπαδόπουλος(60’ Παπακώστας).