Βαθμολογία

Ο Δολιχιακός «γκρέμισε» τους Αγίους Αναργύρους από την τριάδα!

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στη Δολίχη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τους Αγίους Αναργύρους, οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες. Τελικό αποτέλεσμα 2-0 για τους γηπεδούχους που έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους και παρουσίασαν πολύ ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΟΛΙΧΗ: Βάσω Γκατζούλη

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Άγιοι Ανάργυροι βρέθηκαν εκτός προνομιούχου τριάδας που οδηγεί στην μεγάλη τοπική κατηγορία με τον προβληματισμό να είναι διάχυτος στα πρόσωπα όλης της αποστολής. Χαρές και πανηγύρια για τον Δολιχιάκο που επάξια πήρε τη νίκη. Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου καθώς και άλλα μέλη της Ένωσης. Αξίζει να αναφέρουμε πως το γήπεδο είχε αρκετό φίλαθλο κοινό και από τους φιλοξενούμενους.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν δυνατά και οι δύο ομάδες, γίνονταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου με τους Αγίους Αναργύρους να παίζουν περισσότερο επιθετικά και να έχουν την υπεροχή. Είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 35’ όταν ο Βενέτης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και στο 38’ όταν ο Τσινούδης έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και δεν αξιοποιήθηκε. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Στην επανάληψη ο Δολιχιακός ήταν αυτός που είχε τον πρώτο λόγο. Είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας με ωραία παράταξη στον αγωνιστικό χώρο και την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Έτσι φτάσαμε με αυτή την πολύ καλή εικόνα των γηπεδούχων στο 60’ με τον Πρακατέ να ανοίγει το σκορ. Μετά από αυτό το γκολ, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ ανεβασμένοι και κατάφεραν στο 70’ να διπλασιάσουν τα τέρματα. Σκορ το οποίο έμελε να είναι και το τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σχετικά με τους φιλοξενούμενους να αναφέρουμε πως μετά την συμπλήρωση της μίας ώρας παιχνιδιού, δεν μπόρεσαν να σταθούν με αξιώσεις στο ματς. Κούραση, άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα συνθέτουν την εικόνα μιας ομάδας που μέχρι τα Χριστούγεννα φάνταζε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο και αυτή τη στιγμή είναι εκτός τριάδας! Από τον Δολιχιακό ξεχώρισαν οι Πρακατές, Σουγλής Σ., Νούσιας και Ζιάκος.

Το athleticlarissa.gr ήταν το μόνο ΜΜΕ το οποίο ταξίδεψε μέχρι την μακρινή Δολίχη και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Το φιλμ του αγώνα

10’ Από πολύ ωραία θέση ξέφυγε ο Σουγλής Σ., έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε πάνω στους αμυντικούς και κατέληξε άουτ.

35’ Από κόρνερ του Αμαρλαριώτη, πήρε την μπάλα ο Βενέτης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, έκανε το σουτ, το οποίο μπλόκαρε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

38’ Έξω από την περιοχή ο Τσινούδης έπιασε ένα ωραίο σουτ, απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας.

42’ Έξω από την περιοχή βρέθηκε ο Σουγλής Σ., βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο οποίος βγήκε από την εστία του, στην διεκδίκηση που έκανε συγκρούστηκε με τον παίκτη του Δολιχιακού, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τραυματιστεί. Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι, έδωσε κίτρινη κάρτα και φάουλ (γιατί η μπάλα πήγαινε προς το κόρνερ). Η επίμαχη φάση δημιούργησε πολλά παράπονα των φιλάθλων για την απόφαση του διαιτητή.

60’ Κλέψιμο της μπάλας από τον Σουγλή Σ., αυτός με την σειρά του έδωσε στον Πρακατέ, ο οποίος έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ.

62’ Ο Λιόλης έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Πρακατέ, ο οποίος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

70’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Σουγλή Σ. να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

82’ Από εκτέλεση φάουλ, πήρε την κεφαλιά ο Σουγλής Σ. και έστειλε την μπάλα ξυστά άουτ.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Ρ., Σαλάκος, Ζιάκος, Σουγλής Σ., Νούσιας, Θεοδωράκης Σ. (65’ Τσάτσος), Λιόλης (72’ Μπέλτσος), Καζάκης, Σπάχος, Σουγλής Κ., Πρακατές (80’ Παπακωνσταντίνου).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης (70’ Βίλλης), Πλιάγκας, Ιλιάζι, Κοτάκος, Βενέτης, Παναγιώτου, Τσινούδης, Σαλγκάμης, Αμαρλαριώτης (73’ Καστανούλιας), Γαδιτσάκης (63’ Αντωνόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Νίκζας, Μακρής.

Ακολουθεί αργότερα φωτογραφικό ρεπορτάζ.