Βαθμολογία

Ο Δαμασιακός γλέντησε την… πρωτιά!

Η ομάδα του Δαμασιακού ήταν η μεγάλη κερδισμένη την περασμένη αγωνιστική, αφού η νίκη που σημείωσε σε συνδυασμό με τις ήττες των Αγίων Αναργύρων και της Νέας Πολιτεία τους έφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στο Δαμάσι και ευχαριστεί θερμά για άψογη φιλοξενιά. Τους ευχόμαστε δε να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα την Δευτέρα (3/2) η ιστορική ομάδα γλέντησε την πρωτιά σε γνωστό μαγαζί του χωριού παρουσία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, της διοίκησης, του τεχνικού τιμ, αλλά και κάποιων χορηγών (Δελιχάς Παναγιώτης – Γεωργικά Φάρμακα και Πούλιου Ελένη – Σούπερ Μάρκετ).

Και δύο μεταγραφές…

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δαμασιακού ο Ηλίας Φιτσάλης (τερματοφύλακας από την Καρδίτσα) και ο Νίκος Μανάκαρης (χαφ από το Βλαχογιάννι)

Το κλίμα στο τραπέζι ήταν άριστο και απόλαυσαν τα ωραία εδέσματα που είχε επιμεληθεί ο μετρ του είδους, ο πρόεδρος και ψυχή της ομάδας κ. Νίκος Χασιώτης, ο οποίος έλαμπε από χαρά! Μάλιστα την προσεχή Τετάρτη αγωνίζονται για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας.

Μας έκανε εντύπωση η μεγάλη αυτοπεποίθηση όλων των παικτών για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου. Χαρακτηριστικά ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας Κώστας Μπουκουβάλας μας τόνισε ότι μας είχε πει και στην αρχή του πρωταθλήματος. «Εκτός από το κύπελλο και το πρωτάθλημα, στόχος μας είναι να φτάσουμε τα 100 γκολ μιας και μέχρι τώρα έχουμε 72».

Από την πλευρά του ο Καρακάνος μας είπε ότι κύριο μέλημα είναι πρώτα η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Το πιστεύουν μέσα από την ψυχή τους αυτό που λένε και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα!