Βαθμολογία

Βροχή τα γκολ

Ισόπαλο με το αγγλικό σκορ 4-4 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Νέα Νίκη Νίκης και Δήμητρα Αγιάς, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν ένα καλό θέαμα με πολλά γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν από νωρίς με δύο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 10ο λεπτό ο Γκρίτζιας με κεφαλιά έκανε το 0-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντά, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σαμαράς έγραψε το 0-2.

Στο 35’ ο Μάρκος Βιλανάκης κατάφερε να μειώσει για την Νέα Νίκη Νίκης, όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το 1-2 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 40’ πέτυχε και δεύτερο γκολ, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 43’ όταν ο Μάρκος Βιλανάκης, βρήκε τον Σφέτσο και αυτός πέτυχε το 3-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πέτυχαν κι άλλο τέρμα και αύξησαν σε δύο την διαφορά των γκολ, όταν ο Πετρίκης στο 49’ έκανε το 4-2. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι κύλησε μέχρι το 80’ χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, σε αυτό το λεπτό όμως ο Σαμαράς βρήκε με κάθετη πάσα τον Κωνσταντά που μείωσε σε 4-3 για την ομάδα του.

Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, ο Σαμαράς κέρδισε πέναλτι για λογαριασμό της Δήμητρας, την εκτέλεση του οποίο ανέλαβε ο ίδιος κάνοντας το 4-4, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η γηπεδούχος ομάδα είχε και δοκάρι με τον Τέγο.

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Κωνστάντος, Χίος, Βιλανάκης Π., Κοτσιαρής, Πετρίκης(70’ Χατζόπουλος), Παναγιώτου(82’ Μωράβας), Σφέτσος(80’ Τέγος), Βλαχόπουλος, Βιλανάκης Ν., Δημητρίου, Βιλανάκης Μ.

Δήμητρα Αγιάς(Γιώργος Βερβέρης): Φιλοκώστας, Γεωργοβίτσας, Μανωλακούδης, Παρασχάκης, Γκρίτζιας(60’ Ζιώγος), Μουσιός, Δεληγιάννης, Τσαγκαλάς(60’ Φλώρος), Μαυροδήμος, Κωνσταντάς, Σαμαράς.