Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για την Συκέα

Σημαντική νίκη από βαθμολογική άποψη πήρε η Συκέα, που κέρδισε την Δάφνη Γλαύκης με σκορ 3-2 και πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω της. Οι γηπεδούχοι έκαναν μια καλή εμφάνιση και κατάφεραν έτσι να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Στο 18’ ο Κουζιώνης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα της Συκέας. Στο 25’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Παληγιάννη, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Λέτσιος, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Γλαύκη μείωσε πρόσκαιρα στο 58’ με πλασέ του Τσιαγκάλη μετά από πάσα του Σμυρλή σε 2-1, όμως ένα λεπτό αργότερα η Συκέα πήρε και πάλι αέρα δύο τερμάτων με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καρέλα, που με αυτόν τον «περίεργο» τρόπο έκανε το 3-1.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφερε να κάνει η Γλαύκη ήταν να μειώσει εκ νέου, στο 66’ όταν ο Νίκος Τσιώλης έδωσε στον Τσιαγκάλη που από κοντά και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες στο 25’ όταν αποβλήθηκε ο Μπαρτζιάλης στην φάση του πέναλτι, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν παράπονα από την διαιτησία, γιατί όπως είπαν ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι.

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Ξεσφίγγης, Ντόκος, Παλάσκας, Βασιλόπουλος(70’ Χασιώτης), Λάζος, Ζιώζιας, Καρέλας, Παληγιάννης, Λέτσιος, Κουζιώνης(60’ Καραλής λ.τ.), Καρατζιώλης Χρ.(85’ Καρατζιώλης Λ.).

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Χειμώνας(46’ Τσιώλης Ν.), Αποστόλου, Μπαρτζιάλης, Υφαντής, Σμυρλής, Σερακιώτης(46’ Τσιαγκάλης), Μπατζογιάννης, Τσιώλης Ευ.(84’ Μίχος), Βράκας, Βεργής.