Βαθμολογία

Στο μηδέν Βουκεφάλας και Δολιχιακός

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βουκεφάλα και Δολιχιακό, με τις δύο ομάδες να κάνουν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ενώ ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου «Γ. Μητσιμπόνας» στάθηκε ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Βουκεφάλας, έμεινε με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς στο παιχνίδι όταν ο Ακριβόπουλος, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί διαπληκτίστηκε με έναν φίλαθλο. Από την άλλη, αυτό βοήθησε την ομάδα του Δολιχιακού, που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έπαιζε με έναν παίκτη παραπάνω αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Στο 25’ ο Νόκας είχε μια ευκαιρία, όταν βγήκε τετ α τετ, όμως ο Θεοδωράκης απέκρουσε την προσπάθεια του.

Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και χωρίς τέρματα, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα.

Βουκεφάλας(Φώτης Πλίτσης): Παπαζήσης, Ευσταθιάδης, Τζιάρτζιος, Πανέτσος, Γεωργαντζάς, Σιάρκος, Νάτσης, Κυριάκος, Ακριβόπουλος, Νόκας(65’ Καραπέτσας), Χαρούλης(85’ Τσόπας).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Σαπάκος, Θεοδωράκης Στ.(46’ Σπάχος λ.τ.), Τριανταφύλλι, Νούσιας, Σουγλής Σ., Ντόκος(46’ Τζήκας), Ζιάκος, Σουγλής Κ., Πρακατές, Τσάτσος(87’ Σουγλής Ζ.).