Βαθμολογία

Ανατροπή και διπλό για τον Τοξότη

Νίκη μέσα στο γήπεδο του Βιολογικού, πήρε ο Τοξότης, απέναντι στον γηπεδούχο Λαρισαϊκό με σκορ 1-3. Οι γηπεδούχοι, είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν με 1-0 και να κρατήσουν μάλιστα το σκορ μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους, όμως ο Τοξότης πήρε τα πάνω του στο δεύτερο και κατάφερε να φτάσει στην νίκη με ανατροπή στο σκορ.

Ο Λαρισαϊκός, μπήκε μπροστά στο σκορ στο 20ο λεπτό όταν μετά από ένα κόρνερ ο Τσιμπουκλής με ανάποδο σουτ έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκιουρσάνης βγήκε τετ α τετ με τον Μπρούτσο, όμως έστειλε την μπάλα άουτ ενώ ο Κουρούκας στο 42’ έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση το οποίο πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 60’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη, που με αυτόν τον τρόπο έκανε το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στον Τοξότη, αυτήν την φορά με πλασέ, κάνοντας το 1-2. Το τρίτο και τελευταίο γκολ του Τοξότη, το πέτυχε στο 89’ ο Τσανάς με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το 1-3, που ήταν και τελικό σκορ.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Καρβουνιάρης, Συράκης, Κούνδουρος, Τσιμπουκλής, Σαγάνης, Πασχάλης(85’ Παπαγιαννόπουλος), Χύσα(60’ Λώλος), Γκιουρσάνης, Μπατσαράς, Κουρούκας(75’ Γιώργης).

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπαρτής, Σούμας, Μαύρος, Τσανάς(89’ Γκαραβέλης), Τσέλας(40’ Παππάς), Ρίζος(80’ Πεζής), Μπαλογιάννης, Μαγκούτας.