Βαθμολογία

Ήττα-σοκ για τους Αγίους Αναργύρους

Την ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, μέσα στην έδρα του από τον Ροδιακό, με αποτέλεσμα πλέον να μην βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν καλή εικόνα στο παιχνίδι και κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο της νίκης, στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων.

Μόλις στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Γκατζούλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο Παζώλης, που όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο μηδέν για τις δύο ομάδες.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι μετά από ένα σουτ του Τάσιου ενώ στο 31’ ο Πετάου έστειλε την μπάλα άουτ από κοντά, μην μπορώντας να πετύχει γκολ για τον Ροδιακό. Από εκεί και πέρα, οι Άγιοι Ανάργυροι έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον Φούντα να μην μπορεί να βρει δρόμο για τα δίχτυα.

Τελικά, οι ποδοσφαιριστές του Ροδιακού, πέτυχαν το γκολ της νίκης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Πατρίκου, που βρέθηκε από αριστερά στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1, ενώ να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με έναν παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στο 88’ ο Γκαμπέτας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Πλιάγκας, Νεράντζης(46’ Χατζηλιάδης), Κοττάκος, Παναγιώτου, Τσινούδης, Βενέτης, Αμαρλαριώτης, Τάσιος, Σαλγκάμης, Φούντας.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Μαντζαφλάρας, Παζώλης, Γκαμπέτας, Κατσάς, Μπαλκουράς, Αλεξόπουλος, Πατρίκου, Πετάου(58’ Ρόκα), Γκατζούλης(51’ Κακαράντζας), Τσιρόπουλος(81’ Ευαγγελόπουλος).