Βαθμολογία

Η Αμυγδαλέα πήρε το γειτονικό ντέρμπι

Με νίκη στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στην Ραχούλα, συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, ο Αετός Αμυγδαλέας, επικρατώντας της Δόξας, με σκορ 2-1. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, παρά το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο που επικρατούσε.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, ευτύχησαν να προηγηθούν αρκετά νωρίς στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, μόλις στο 6ο λεπτό της συνάντησης, ο Μαυρουδής, με όμορφο σουτ από μακριά κατάφερε να κερδίσει τον Μαλλιόπουλο και να κάνει το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 12ο λεπτό του αγώνα, η ομάδα της Ραχούλας, πέτυχε γκολ με τον Καραπετσάνη, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε από τον επόπτη ως οφσάιντ, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο 1-0. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο αργότερα, όταν στο 17ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος έβγαλε μια σέντρα για τον Βλησαρούλη, που με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έκανε το 1-1.

Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Λιάπη, είχε κι άλλη ευκαιρία για γκολ, στο 25ο λεπτό όμως το σουτ του Καζάνι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστία του Τέρπου, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει στο ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 58ο λεπτό και σε μια επίθεση της Αμυγδαλέας, ο Ανδριανόπουλος έβγαλε μια σέντρα, βρήκε τον Μοσχοβίτη και αυτός με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο, με την Ραχούλα να προσπαθεί να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, παρ’ όλα αυτά το 2-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας, Παπαδημητρίου, Μητράκας, Παπακωστούλης, Μοσχοβίτης, Ανδριανόπουλος, Σιούτας Δ.(55’ Γραμμένος), Καψούρης(68’ Κουρμπάτι), Μαυρουδής, Παζάρας(78’ Σιούτας Δ.)

Δόξα Ραχούλας(Γιώργος Λιάπης): Μαλλιόπουλος, Μαυρομιχάλης, Θεοχαρούλης, Πιλτσούλης, Διαμάντης, Γκομοσίδης(88’ Μηταλούλης), Γιαννακόπουλος, Καραπετσάνης(64’ Αργυρακούλης), Βλησαρούλης, Σκάκος(81’ Τάχος), Καζάνι.