Βαθμολογία

Ολική ανατροπή και νίκη για τον Κίσσαβο Συκουρίου!

Ο Κίσσαβος Συκουρίου έκανε την ολική ανατροπή και κέρδισε με σκορ 2-1 την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στο βαθμολογικό πίνακα, σε συνδυασμό και με το τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Τοξότη.

Από την άλλη η Αστραπή μάλλον παρουσιάστηκε επηρεασμένη από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε μέσα στην εβδομάδα για το ματς κυπέλλου. Παράλληλα είχε πολλές και βασικές απουσίες (Αποστόλου, Γαρουφαλλιάς, Δήμου).

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από έντονο κρύο και λίγο κόσμο στην κερκίδα του γηπέδου. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες κυρίως στο κέντρο, στο πρώτο ημίχρονο από πολύ νωρίς μόλις στο 7’ πήρε το προβάδισμα η Αστραπή ανοίγοντας το σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, όμως και οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έκαναν υπερπροσπάθεια και αρκετές φάσεις.

Στην επανάληψη ο Κίσσαβος ανέβασε στροφές και μόλις στο 50’ έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έτσι κατάφεραν στο 65’ να κάνουν την ολική ανατροπή.

Το φιλμ του αγώνα

7’ Φάουλ από πλάγια ο Σουλτούκης, την κεφαλιά ο Χασιώτης η μπάλα στα δίχτυα.

25’ Από κοντά ο Πικούλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Αστραπής.

40’ Πολύ ωραίο σουτ του Πικούλη, η μπάλα λίγο άουτ.

50’ Ο Βαρσάμης κατέβασε ωραία τη μπάλα, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.

51’ Από πλάγιο του Βαρσάμη, έδωσε στον Κορδέλλα και αυτός στον Αλεξανδρίδη που με ωραίο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα.

65’ Σέντρα του Πικούλη και ο Κορδέλλας με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Κίσσαβος Συκουρίου: Καραγιάννης Α., Βαρσάμης Θ., Βαρσάμης Δ., Τόπης, Γκανάτσιος, Κοτσιάς, Καραποστόλης, Καλλιμάνης, Κορδέλλας, Αλεξανδρίδης, Πικούλης (85’ Κακαγιάννης Χ.).

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Χαβίλας, Βαβίτσας, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Αλεξανδρής, Κολιοφούτης (93’ Κολλάτος), Καλτσάς, Μπατζέλας (85’ Παπαμάνος), Σουλτούκης, Αρσένης, Μηνάς (65’ Νίτσας).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Γκαραβέλης, Ζάχος.