Βαθμολογία

Όλα μηδέν στην Γλαύκη

Με το ισόπαλο 0-0 τελείωσε το παιχνίδι στην Γλαύκη, ανάμεσα στην τοπική Δάφνη και τον Αετό Αμυγδαλέας, σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ, θα λέγαμε ότι το αδικεί μιας και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ωστόσο μάλλον η βροχή και τσουχτερό κρύο δυσκόλεψαν αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, δημιουργώντας την πρώτη τους φάση στο 3’ όταν ο Βράκας επιχείρησε ένα σουτ και ανάγκασε τον Τέρπο με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 11ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης, εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και ο Χατζηβασιλείου έπιασε μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Τέρπος απέκρουσε και πάλι.

Στο 17’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Παζάρας με κεφαλιά ψαράκι από καλό σημείο έστειλε την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, η Αμυγδαλέα απείλησε και πάλι, όταν ο Κουρμπάτι δοκίμασε ένα σουτ από δεξιά και ανάγκασε τον Κουκούτση να αποκρούσει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν τις προσπάθειες τους. Στο 65’ η Αμυγδαλέα είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία, όταν ο Κουρμπάτι, βρέθηκε σε καλή θέση, όμως αντί να σπάσει την μπάλα στον Καψούρη, που ήταν μόνος του στην περιοχή, επέλεξε να κάνει ένα σουτ, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 79’ οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία, όταν ο Καψούρης βρέθηκε σε καλό σημείο, έκανε ένα σουτ, αλλά οι αμυντικοί της Γλαύκης, απέκρουσαν την μπάλα.

Τέλος, μεγάλη ευκαιρία έχασε η Γλαύκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν μετά από προσπάθεια του Βαγγέλη Τσιώλη, ο Χατζηβασιλείου δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα να περάσει την γραμμή.  

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Χειμώνας, Αποστόλου, Βεργής, Υφαντής, Σμυρλής, Μπατζογιάννης(69’ Τσιώλης Ν.), Σερακιώτης, Τσιαγκάλης(74’ Τσιώλης Ευ.), Βράκας, Χατζηβασιλείου.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας, Παπαδημητρίου, Μητράκας, Παπακωστούλης, Σιούτας Δ., Κουρμπάτι, Μοσχοβίτης, Καψούρης, Ανδριανόπουλος(84’ Μπέλιος), Παζάρας(72’ Γραμμένος).