Βαθμολογία

Πέρασε καλπάζοντας από την Ραχούλα ο Βουκεφάλας

Σπουδαία νίκη με σκορ 0-2 πήρε ο Βουκεφάλας, που κατάφερε να κερδίσει με αυτό το σκορ την Δόξα Ραχούλας εκτός έδρας και να πάρει έτσι βαθμολογική ανάσα.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 35’ όταν ο Ακριβόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαλλιόπουλου, κάνοντας το 0-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Βουκεφάλας, κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να κλειδώσει έτσι την νίκη του.

Συγκεκριμένα, στο 47’ ο Ακριβόπουλος έβγαλε μια σέντρα και βρήκε τον Μπατζιανούλη, που με κεφαλιά έκανε το 0-2. Από εκεί και πέρα, η Ραχούλα είχε κάποιες ευκαιρίες να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι, ωστόσο έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Ο Σκάκος δοκίμασε ένα σουτ στο 67’ που δεν είχε καμιά τύχη, ενώ νωρίτερα ο Αργυρακούλης που είχε βγει τετ α τετ με τον Μπατζιόλα, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μαζεύει την μπάλα. Τέλος, ο Καζάνι είχε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν επιχείρησε ένα σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Μπατζιόλας δήλωσε και πάλι παρών και έτσι κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Δόξα Ραχούλας(Γιώργος Λιάπης): Μαλλιόπουλος, Μαυρομιχάλης, Τσιάτας(75’ Μηταλούλης), Θεοχαρούλης Μ., Διαμαντίδης, Γκομοσίδης, Γιαννακόπουλος, Καραπετσάνης, Κουμπόλι(46’ Αργυρακούλης), Σκάκος(70’ Τάχος), Καζάνι.

Βουκεφάλας(Φώτης Πλίτσης): Μπατζιόλας, Συγκούνας, Παλάσκας(70’ Τζιάρτζιος λ.τ.), Γεωργαντζιάς, Πανέτσος(60’ Νεράντζης λ.τ.), Ευσταθιάδης, Σιάρκος, Κυριάκος, Χαρούλης, Ακριβόπουλος, Μπατζιανούλης(85’ Νόκας).