Βαθμολογία

Σπουδαίο διπλό για την Συκέα

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει η ομάδα της Συκέας, που πέρασε μέσα από το γήπεδο του Ζαππείου, κερδίζοντας τα Βούναινα, με σκορ 1-2. Το αποτέλεσμα αυτό, κράτησε τους φιλοξενούμενους στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι, είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες από την αρχή του παιχνιδιού. Στο 10’ ο Κώστας Τσαπράζης δοκίμασε ένα σουτ στην αντίπαλη περιοχή, το οποίο όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στην συνέχεια, οι Παπακώστας, Παλάσκας και Σταύρος Τσαπράζης, έχασαν σωρεία ευκαιριών, όλες μετά από στημένες μπάλες.

Κάπου εκεί, μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει πως όταν δεν βάζεις γκολ, μοιραίο είναι να δεχτείς. Έτσι, στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51’ η Συκέα μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Ζιώζιας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 63’ ο Λέτσιος έκανε το 0-2, σφραγίζοντας έτσι την νίκη της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μειώσουν στο 84’ όταν μετά από καλό συνδυασμό των Μερτζανίδη και Τικταπανίδη, ο πρώτος έβγαλε μια σέντρα, και με προβολή ο Παπακώστας έγραψε το 1-2.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από την διαιτησία. Οι γηπεδούχοι, για μια φάση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όπου θεωρούν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ του Καραλή στο 83ο λεπτό.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Κουτσιανίκας(86’ Παπαδόπουλος), Ευαγγέλου, Παλάσκας, Παπακώστας, Ακρίβος(60’ Χατζηθεοδώρου), Σιάλτας, Τσαπράζης Στ., Τσιφλίζογλου, Μερτζανίδης, Τσαπράζης Κ.(80’ Τικταπανίδης).

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Τσιούρης, Ντόκος, Κουλιούμπας, Βασιλόπουλος, Λάζος, Παλάσκας Γ., Ζιώζιας, Παληγιάννης(70’ Καρέλας), Λέτσιος, Καρατζιώλης(75’ Καραλής), Κουζιώνης(78’ Παλάσκας Μ.).