Βαθμολογία

Το βιολί τους οι Άγιοι Ανάργυροι

Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, που συνέτριψε εκτός έδρας την Δήμητρα Αγιάς, με σκορ 1-5 και συνεχίζει να συγκατοικεί στην κορυφή της Α1’ ΕΠΣΛ, με την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 15ο λεπτό, όταν ο Πλιάγκας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Βενέτης που πετάχτηκε με κεφαλιά στην πορεία της μπάλας, έκανε το 0-1, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει, μετά από ωραίο σπάσιμο της μπάλας από τον Φούντα. Στο 70’ ήρθε η σειρά του Φούντα να σκοράρει και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ το 0-4 διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Παναγιώτου, μετά από σέντρα του Τσινούδη.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν προς στιγμήν με σουτ του Γκρίτζια, έξω από την μεγάλη περιοχή. Το τελικό 1-5, διαμόρφωσε στο 86’ ο Φούντας, εκτελώντας πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Αμαρλαριώτης.

Δήμητρα Αγιάς(Γιώργος Βερβέρης): Φιλοκώστας, Γεωργοβίτσας, Μανωλακούδης, Γκρίτζιας, Παρασχάκης, Δεληγιάννης, Μούσιος, Αθανασίου(70’ Χατζής), Μαυροδήμος(50’ Τσαγκαλάς), Σαμαράς, Κωνσταντάς.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Σαλγκάμης, Πλιάγκας, Κοττάκος, Χατζηλιάδης(75’ Αντωνόπουλος), Βενέτης, Τσινούδης, Γαδιτσάκης(46’ Φούντας), Παναγιώτου, Τάσιος(72’ Σκαπέρδας), Αμαρλαριώτης.