Βαθμολογία

Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ: Σε εμάς το μπάσκετ, είναι γιορτή!

Θεωρώντας ότι η αθλητική ανάπτυξη, όχι απλά ενός συλλόγου αλλά μιας ολόκληρης πόλης ή μιας ευρύτερης περιοχής είναι ουσιαστική και κατορθωτή όταν θεμελιώνεται στην αξιοποίηση του εγχώριου δυναμικού από τις μικρότερες ηλικίες, η διοίκηση του συλλόγου μπάσκετ "Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ" έχει ξεκινήσει την τελευταία τριετία μια συστηματική προσπάθεια καλλιέργειας του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, δημιουργώντας τις Ακαδημίες μπάσκετ Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ .

Το πρόγραμμα Ακαδημιών καλαθοσφαίρισης “Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ” , μέσα από μια παιδαγωγική και επιστημονική προσέγγιση, αποτελεί μια τεκμηριωμένη πρόταση αθλητικής ανάπτυξης αλλά και μια συγκροτημένη παρέμβαση στην αθλητική ανάπτυξη της πόλης. Έχοντας στο επίκεντρο το παιδί, το πρόγραμμα μπάσκετ της ομάδας μας στοχεύει:

Να ικανοποιήσει τις ανάγκες των παιδιών για συμμετοχή και διασκέδαση, εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, βίωση εμπειριών επιτυχίας. Να δομήσει ένα θετικό, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον που θα συντελέσει στην ομαλή και πολύπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, ( κοινωνική, συναισθηματική, γνωστική ). Να επηρεάσει υπέρ της διαμόρφωσης κατάλληλης αθλητικής νοοτροπίας και γενικότερης παιδείας. Μέσα από τα παραπάνω , να μεγιστοποιήσει την αξιοποίηση του αθλητικού δυναμικού του κάθε παιδιού.

Για αυτό λοιπόν καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του μπάσκετ Την Τρίτη 10/09/2013 στις 18:00 στο κλειστό του 3ο Δημοτικού σχολείου Γιάννουλης για εγγραφές-ενημέρωση. Στις 18:00 να βρίσκονται οι αθλητές με έτος γέννησης από το 2000-2007 Στις 19:15 να βρίσκονται οι αθλητές με έτος γέννησης από το 1996-1999 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΙΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΗΛ:6944 265265.