
Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Στα μισά φτάνει αισίως το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι ομάδες προετοιμάζονται για τα ματς της 3ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (22/5). Ως είθισται η ΕΠΟ έκανε γνωστά τα ονόματα των διαιτητών τη Δευτέρα (20/5) το μεσημέρι, με τον Σπάθα να «σφυρίζει» στα Γιάννενα και τον Σιδηρόπουλο στην Τρίπολη.
Αναλυτικά λοιπόν και κατά χρονολογική σειρά, στο ματς που αρχίζει στις 18.15, το ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος θα διευθύνει ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά, με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο Χρήστο και Κόντζα Ιωάννη των συνδέσμων Αχαΐας και Πειραιά αντίστοιχα. Ο 4ος διαιτητής θα είναι ο Κύζας Γεώργιος από τον σύνδεσμο Δράμας, με παρατηρητή τον Τεροβίτσα Βασίλειο του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.
Στο δεύτερο ματς, με ώρα έναρξης στις 20.30, το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ θα «σφυρίξει» ο Σιδηρόπουλος Αναστάσιος του συνδέσμου Δωδεκανήσου. Βοηθοί του θα είναι, ο Φραγκιαδάκης Λεωνίδας από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Αλεξέας Ηλίας από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας, με 4ο τον Αρετόπουλο Αλέξανδρο (Τρικάλων) και παρατηρητή τον Μαζαράκη Γεράσιμο (Κεφαλ/νιας – Ιθάκης).