
Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας για τις εκλογές του σωματείου: Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 10 Μαίου στο Ειρηνοδικείο Συκουρίου η δεύτερη γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες όπου εκλέχθηκαν τα μέλη και βέβαια ο πρόεδρος που θα "τρέξουν" την ομάδα μας για τα επόμενα 2 χρόνια. Πρόεδρος εξελέγη ο Ζήσης Γκανάτσιος (53 ψήφοι) δίνοντας συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας.
Τα μέλη που εκλέχθηκαν με σειρά ψήφων είναι τα εξής:
Αγγέλης Κωνσταντίνος, Ζέβλας Νικόλαος ( 48 ψήφοι)
Γκίνος Θεόδωρος ( 46 ψήφοι)
Γκέκας Νικόλαος, Τριανταφύλλου Αλέξανδρος (45 ψήφοι)
Μουρογιάννης Αντώνιος ( 38 ψήφοι)
Μακρή Φλορένσια (36 ψήφοι)
Ζέλφος Κωνσταντίνος ( 35 ψήφοι)
Τόπης Παναγιώτης (29 ψήφοι)
Μωραΐτης Δημοσθένης (18 ψήφοι)
Καπέλλας Γεώργιος ( 17 ψήφοι)
Ζιαβλιάκης Νικόλαος ( 15 ψήφοι)
Μπλιός Αντώνιος, Πολύζος Βασίλειος ( 11 ψήφοι).
Εξελεγκτική επιτροπή:
Μητροδήμος Μιχαήλ ( 52 ψήφοι)
Βουβούσας Σωτήριος (37 ψήφοι)
Βουλγαράκης Ευάγγελος (35 ψήφοι).
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ΔΣ όπου η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε Σώμα.
Με μεγάλη συμμετοχή


Η ενημέρωση από τον σύλλογο για την μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές: «Με απόλυτη επιτυχία παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο 10 Μαίου στο Ειρηνοδικείο Συκουρίου οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη την νέας διοίκησης.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν και ψήφισαν, η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, πράγμα που φανερώνει το ενδιαφέρον του κόσμου του Συκουρίου και της ευρύτερης περιοχής για την ομάδα μας».