Βαθμολογία

Επιστρέφει δυναμικά το Scouting Camp στη Λάρισα!

Μετά την περσινή άκρως πετυχημένη παρουσία του 1ου Scouting Camp στη Λάρισα, φέτος επιστρέφει η μεγάλη αυτή διοργάνωση για να συνεχίσει και να δώσει «βήμα» σε νέους ποδοσφαιριστές να δείξουν το ταλέντο τους!

Το τριήμερο 20-22 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης (Αγίας Τριάδας 14) στη Λάρισα ένα ακόμη Scouting Camp με κορυφαίους Scouters (Serie A) από Fiorentina, Atalanta, Genoa, Torino που θα περάσουν από το «μικροσκόπιό» τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να δείξουν το ταλέντο τους και επιθυμούν να κάνουν μία μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Θα αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2003 – 2011 και η όλη εκδήλωση θα είναι συνδιοργάνωση του Ηρακλή Λάρισας και του Απόλλωνα Λάρισας.

Να θυμίσουμε πως μέσα από τα περσινά δοκιμαστικά που έγιναν στην πόλη μας, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Παπαδόπουλος μεταγράφηκε στην Τζένοα και ο Χρήστος Κουρφαλίδης στην Κάλιαρι. Επίσης πάνω από 10 ποδοσφαιριστές πήγαν για δοκιμαστικά στην Ιταλία και έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία!

Είναι λοιπόν μία μεγάλη ευκαιρία για νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείξουν τις ικανότητές τους και να τους δοθεί η ευκαιρία να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, αφού θα αξιολογηθούν από κορυφαίους Scouters της Serie A.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Καπετανόπουλος Δημήτρης 6931 044 404

Τριανταφυλλόπουλος Θάνος 697 37 92 791

Έτσι συμμετέχεις στο Scouting Camp

Η φόρμα που θα πρέπει να συμπληρώσουν όσα παιδιά ενδιαφέρονται να μετέχουν στο Scaouting Camp είναι η ακόλουθη: https://forms.gle/ym7V4Fpo4LF8w6jZ7