Βαθμολογία

Στον μεγάλο τελικό η Κ16 του Ηρακλή Λάρισας! (PICS)

 
Δείτε τα όσα αναφέρει η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας:
 
Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΛ, πανηγύρισε η ομάδα μας το απόγευμα της Τρίτης (30/5), αφού επικράτησε με σκορ 2-1 των Αμπελοκήπων στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
 
Η αναμέτρηση διεξήχθη με την παρουσία αρκετού κόσμου και κατά διαστήματα βροχής, που δεν επηρέασε όμως την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας, αφού κατέθεσαν ψυχή και έφτασαν στην πρόκριση όπου θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την Δήμητρα Γιάννουλης με φόντο το κύπελλο.
 
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες του Ηρακλή Λάρισας μπήκαν δυναμικά στο ματς και κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό που ήθελαν. Το 1-0 έγινε νωρίς στο 10’ από εκτέλεση κόρνερ του Καμέα και ιδανική κεφαλιά του Δάσκαλου. Το 2-0 προήλθε από σέντρα του Ράπτη και κεφαλιά του Κωνσταντίνου Κουτζαηλία. Η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη πρόκριση με σωστή διαχείριση.
 

Ηρακλής Λάρισας Κ16 (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ζτούπης Χ., Ράπτης, Αναγνώστου, Δάσκαλος, Παπαγεωργίου, Πατσιατζής, Νταφόπουλος, Κουτζαηλίας Κ., Μεσσής, Καμέας, Κουφοζήσης.
 
Έπαιξαν και οι: Δρόσος, Στεργιούλης Φ., Τσότσος.
 
*Συγχαρητήρια σε όλο το αγωνιστικό τμήμα και οι ευχές μας θα σας συντροφεύουν και στον μεγάλο τελικό!