Βαθμολογία

Ήττα στο Καυτανζόγλειο (PICS)

Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε την Παρασκευή (19/5) στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλής Λάρισας από τον ΠΟΤ Ηρακλή, σε ένα ματς που ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα τους Λαρισαίους αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η αναμέτρηση διεξήχθη για την 26η αγωνιστική (Α’ όμιλος) της Super League 2 και πλέον απομένουν τέσσερις αγωνιστικές όπου θα τα παίξει όλα για όλα ο Ηρακλής Λάρισας, για να αλλάξει την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα. Στο -4 από την παραμονή το συγκρότημα του κ. Χρήστου Χατζηλιάδη που έχει στη συνέχεια τα εξής ματς (Πανσερραϊκό εντός, Παναθηναϊκό εκτός, Μακεδονικό εντός και Βέροια εκτός).

Στα του αγώνα, η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, παρατάχθηκε για ένα ακόμη ματς με σημαντικές απουσίες αφού τραυματίες ήταν οι Γκαρσία και Τασιούλης, ενώ αναγκαστικές αλλαγές έγιναν κατά τη διάρκεια του ματς οι Φαρμάκης και Καμπέρης, με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Στο 17’ πρώτη ευκαιρία και γκολ για τον Ηρακλή Λάρισας που μπήκε πολύ καλά στο ματς. Από φάουλ του Κέρι, πρώτη κεφαλιά ο Γκουγκούδης και ο Χατζής με νέα κεφαλιά από την μικρή περιοχή, νίκησε τον Βελλίδη που δεν αντέδρασε κάνοντας το 0-1.

Η ομάδα του κ. Σάκη Τσιώλη στο 27’ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Ματίας Τομάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 44’ ο Γιουμπιτάνα με σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φαρμάκη. Οι γηπεδούχοι στο 45+4’ έφτασαν στην ανατροπή. Ο Άλεξιτς ανατράπηκε από τον Μπαλαμώτη εντός περιοχής και ο Σέρβος φορ του Ηρακλή, ήταν εύστοχος στο πέναλτι για το 2-1, έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ο Γιουμπιτάνα στο 60’ με προσπάθεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έγραψε το 3-1 των γηπεδούχων. Το τελικό 4-1 για τον «γηραιό» διαμορφώθηκε στο 79’, όταν ο Τομάς με ωραίο σουτ νίκησε τον Παπαγιάννη.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής Λάρισας προσπάθησε κυρίως με τον Κάσας που πέρασε ως αλλαγή, αλλά οι ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν δεν τις τελείωσε.

ΠΟΤ Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Κόκκορης (46’ Πανάγου), Κούστα, Σιούτας, Άλεξιτς, Τόμας, Δόρης (46’ Πατράλης), Χρουσιέλ (25’ λ.τρ. Σίλβα), Δοϊρανλής, Γιουμπιτάνα, Άλβαρεζ (70’ Σενγκέργκης).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης (46’ λ.τρ. Παπαγιάννης), Γιαννίτσης, Συρεγγέλας, Λίταινας, Κέρη (80’ Ζαφειρίου), Χατζής, Λεσάϊ (60’ Κάσας), Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος (80’ Λαγωνίδης), Καμπέρης (23’ λ.τρ. Μπαλαμώτης), Μπόσιο.

Διαιτητές: Δραγούσης (Κιλκίς), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Αναστασιάδης (Σερρών), 4ος Καλατζής (Θεσσαλίας).