Βαθμολογία

Τα εί(Χ)ε όλα, εκτός από το γκολ! (PICS)

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (8/5) στην Ηγουμενίτσα ανάμεσα στον τοπικό Θεσπρωτό και τον Ηρακλή Λάρισας. Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Οι γηπεδούχοι παρότι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή τους, παλεύουν όλα τα ματς και έτσι παρουσιάστηκαν και στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας που παρότι ήταν σαφώς ανώτερος, δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που είχε σε γκολ! Δοκάρι για τους Λαρισαίους από τον Γκαλίτσιο στο δεύτερο μέρος και αρκετές χαμένες ευκαιρίες!

Δυνατό ματς και για τις δύο ομάδες από την αρχή του αγώνα, με τον Ηρακλή Λάρισας να έχει ευκαιρίες. Στο 3’ ο Λούκας Γκαρσία από κοντά έκανε το σουτ, έδιωξε τον κίνδυνο ο κίπερ του Θεσπρωτού. Στο 5’ μία ακόμη μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Χατζής πήρε τη κεφαλιά απέναντι από τον Τσιμόπουλο, με τον τελευταίο να διώχνει σωτήρια! Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες, με την Λαρισινή ομάδα να έχει φάση με την κεφαλιά του Συρεγγέλα στο 48’ να διώχνει και πάλι σωτήρια ο Τσιμόπουλος. Στο 70’ φάουλ εκτέλεσε ο Γκαρσία, έδιωξε και πάλι σε κόρνερ ο Τσιμόπουλος.

Στο 73’ την ωραία σέντρα έβγαλε ο Λεσάϊ, με τον Γκαλίτσιο να βρίσκει όχι πολύ καλά τη μπάλα μέσα στην περιοχή, να κάνει το σουτ και να καταλήγει στο δοκάρι του Θεσπρωτού! Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα επόμενα λεπτά, με το τελικό σκορ του αγώνα να παραμένει στο 0-0.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Γώγος, Βασιλάκης, Ρίζος, Τρομπούκης (46’ Οικονομίκος), Μαρτίνεζ (78’ Cuevas Lucas), Μίγγος (74’ Μπίκας), Πανταζέλος (55’ Λύγκας), Ρούσης (68’ Σάνι Ρονάλντο), Κωνσταντίνου, Δρίτσας.

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Χατζής, Μπόσιο, Λούκας Γκαρσία, Τασιούλης (53’ λ.τρ. Λεσάϊ), Κέρη (89’ Ζαφειρίου), Συρεγγέλας (76’ Κάσας).

Διαιτητές: Μπακογιάννης Άγγελος, Νικολάου Χρήστος, Μαραθωνίτης Μαρίνος όλοι από το σύνδεσμο Αθηνών και 4ος ο Γιούργας Κων/νος από το σύνδεσμο Κέρκυρας.