Βαθμολογία

Ήττα για τον Ηρακλή Λάρισας με παράπονα… (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια την Κυριακή (30/4) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στη Νίκη Βόλου, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γρομητσάρης στο 9’. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Ηρακλή έχει κάθε λόγο να «φωνάζει» όταν σε μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Λούκας Γκαρσία, ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του καθαρή από τρεις παίκτες που τον «κυνηγούσαν». Μάλιστα ο διαιτητής στη συγκεκριμένη φάση τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη του Ηρακλή σε έκπληξη των φιλοξενούμενων!!!

Στο 32’ ο Ηρακλής έχει άλλη μία φάση που διαμαρτύρεται όταν μέσα στην περιοχή, Κάσας αρχικά και Κέρη στη συνέχεια βρέθηκαν στο έδαφος με τον ρέφερι να συνεχίζει το ματς που ήταν κοντά.

Στο 45+1’ ο Σιαφά βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το γυριστό σουτ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φαρμάκη.

Στο 51’ ο Ολαϊζόλα «έσπασε» την μπάλα στον Μιράντα, αυτός από πλάγια και εντός περιοχής έκανε το σουτ το οποίο πέρασε άουτ, ενώ στο 56’ ήταν η σειρά του Ολαϊζόλα να απειλήσει με σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Φαρμάκης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

Ένα λεπτό μετά ο Ηρακλής Λάρισας απείλησε με το σουτ του Κέρι να περνά λίγο άουτ από το τέρμα του Μπουργάνη. Τρία λεπτά μετά τη μία ώρα αγώνα ο Τζιώρας για τη Νίκη έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο του Φαρμάκη, ενώ στο 65ο λεπτό ο Παναγιωτίδης έβγαλε τον Κρητικό σε θέση τετ-α-τετ με τον Φαρμάκη όμως να μπλοκάρει την μπάλα στο αδύναμο πλασέ του φορ της Νίκης.

Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και από βαθιά μπαλιά του Λούκας Γκαρσία στον Κάσας ο τελευταίος έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και στο 71’ το σουτ του Λούκας Γκαρσία.

Οι Βολιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 87’ με τον Μέτσε να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, αφού ο Φαρμάκης έβγαλε εξαιρετικά.

Κίτρινες: 27’ Τοπαλίδης, 55’ Μέτσε - 12’ Λούκας Γκαρσία, 81’ Γιαννίτσης, 87’ Χατζής.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Γρομητσάρης, Αναστασίου (62′ Τζιώρας), Ανδρέου (46′ Δεληζήσης), Τοπαλίδης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Ολαϊσόλα (75′ λ.τ Κυριακίδης), Σιαφά (62′ Κάσσος), Μιράντα (62′ Κρητικός).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Κάσας (82′ Χριστίδης), Λούκας Γκαρσία, Κέρι (57′ Τασιούλης), Χατζής, Μπάμης (72′ Συρεγγέλας), Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος (82′ Λεσάϊ), Καμπέρης, Μπόσιο.

Διαιτητής: Κεχαγιάς (Κοζάνης), Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών), Νυδριώτης (Αθηνών), 4ος: Μέγας (Πιερίας).