Βαθμολογία

Ισοπαλία σαν νίκη… (PICS)

Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (9/4) στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα ο Ηρακλής Λάρισας (0-0), για την 19η αγωνιστική του Α’ ομίλου της SL2.

Σ’ ένα παιχνίδι που είχαν προηγηθεί ανακοινώσεις αλλά και μειωτικά σχόλια από την πλευρά του Διαγόρα για την Διοίκηση του Ηρακλή με την ισοπαλία αυτή κρατήθηκε και ο Ηρακλής μέσα στο παιχνίδι της σωτηρία αλλά και ο Διαγόρας δεν ξέφυγε. Τηρουμένων των αναλογιών και μετά από 3 ήττες που είχε ο Ηρακλής η ισοπαλία αυτή θα λειτουργήσει ως βάλσαμο για την ηρεμία της ομάδας αλλά και ως ψυχολογική ανάταση για την δύσκολη συνέχεια.

Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται πολύ καλό για την Λαρισινή ομάδα που θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει μέχρι τέλους για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Ηρακλή παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική στο γήπεδο και με σημαντικές επιστροφές παικτών (Γιαννίτσης, Λίταινας, Γκαρσία).

Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές με την ομάδα της Λάρισας να ελέγχει το ματς, ενώ στην επανάληψη το συγκρότημα του κ. Χρήστου Χατζηλιάδη παρουσιάστηκε κυρίαρχο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για το «διπλό».

Σε κάθε περίπτωση ο βαθμός της ισοπαλίας είναι σαν νίκη και όλοι στο «στρατόπεδο» της ομάδας θα δουλέψουν σκληρά, έτσι ώστε η ομάδα μετά το Πάσχα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη.

Στο 35’ από πλάγια θέση σουτ του Γκουγκούδη πέρασε λίγο άουτ. Στο 60’ σουτ του Γκαρσία πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 65’ σουτ του Λίταινα πέρασε και αυτό ελάχιστα άουτ.

Στο 70’ ο Λόρι Κέρι, από καλή θέση για γκολ, προλαβαίνει την τελευταία στιγμή ο αμυντικός της Ροδίτικης ομάδας.

Στο 73’ ο Γκαρσία έκανε μία ωραία σόλο προσπάθεια, αλλά το τελείωμα δεν ήταν το ιδανικό. Για τους γηπεδούχους δοκάρι είχε ο Μανιάς στο 38′.

Διαγόρας (Κώστας Βελιτζέλος): Μπίντσης, Πετράκης (86′ Παπαϊωάννου), Γιανναράκης, Μανιώτης, Μαγκάκης (59′ Αντεσίνα), Καραμάνης, Τσιαντούλας (73′ Μιχόπουλος), Παραστατίδης (73′ Αρίας), Τάτσης, Σταμένκοβιτς (86′ Καβαλιέρι), Μανιάς.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Χατζής, Λαγωνίδης (74′ Μπαλαμώτης), Μπόσιο, Λούκας Γκαρσία (92’ Μπάμης), Λίταινας, Κέρι (92’ Τασιούλης), Κάσας (95’ Χριστίδης).

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών). Βοηθοί: Αραβίδης, Μητροφάνης (Αθηνών).