Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής στο Πολύκαστρο

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε την Κυριακή (2/4) στο Πολύκαστρο ο Ηρακλής Λάρισας από τον Απόλλωνα Πόντου.

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν άρεσε και η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αφού ο Ηρακλής πριν το Πάσχα θα αγωνιστεί την προσεχή Πέμπτη εντός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας και μετά από τρεις ημέρες στη Ρόδο με τον τοπικό Διαγόρα.

Ματς πάρα πολύ σημαντικά για την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, κάτι που αποτελεί και τον βασικό στόχο της ομάδας.

Η αναμέτρηση στο Πολύκαστρο διεξήχθη για την 17η αγωνιστική (Α’ όμιλος) της Super League 2.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα της Λάρισας, αφού πριν καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Εσαλό στο 9’ σκόραρε με κοντινό πλασέ και αυτό ήταν και το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

Ο Ηρακλής παρότι προσπάθησε κυρίως στην επανάληψη και είχε την κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο πρώτο μέρος ο Κέρι είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Πίτκα στα πρώτα λεπτά του ματς και στην επανάληψη ο Λίταινας είχε ένα καλό σουτ που όμως δεν βρήκε δίχτυα.   

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος Μουμίν, Ντοναλντόνι, Κωστίκα (65’ Φωκαϊδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό (75’ Κόντσι Καρντόζο).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης (86’ Λεσάϊ), Λαγωνίδης, Χατζής, Μπόσιο (86’ Συρεγγέλας), Τασιούλης (72’ Χριστίδης), Κέρι, Λίταινας, Κάσας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τακίδης (Κιλκίς), Στεφανής (Καρδίτσας), Μινούδης (Πιερίας).