Βαθμολογία

Σεμινάριο από την Sportradar στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρισας, το τεχνικό τιμ κ. Χρήστος Χατζηλιάδης, κ. Χαράλαμπος Παναγούλης, κ. Ευάγγελος Τσότσας, o τεχνικός διευθυντής κ. Δημήτρης Καπετανόπουλος και ο πρόεδρος κ. Λάμπρος Ιωακείμ, παρακολούθησαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA, ένα σεμινάριο της Sportradar ενταγμένο στο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση χειραγωγημένων αγώνων. Πρόκειται για σεμινάρια που διενεργεί η εταιρεία Sportradar (αποκλειστικός συνεργάτης της UEFA στον τομέα παρακολούθησης περιπτώσεων στοιχηματικής απάτης) υπό την αιγίδα του Προγράμματος Ακεραιότητας της ΕΠΟ και τα οποία θα παρακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων,

Την ενημέρωση έκανε ο κ. Άκης Αγκιστριώτης, ο οποίος για περίπου 45 λεπτά ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές το φαινόμενο του παράνομου στοιχηματισμού και της χειραγώγησης αγώνων. Aκόμη επεσήμανε τους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν για την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή.

*Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ευχαριστεί τον κ. Αγκιστριώτη για την αναλυτική ενημέρωση που έκανε στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας.