Βαθμολογία

«Οφείλουμε και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι»»

Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς επέστρεψε από τη Νέα Ευκαρπία ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος έδειξε πως έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα και έβγαλε αντίδραση μετά το 2-1, κερδίζοντας τελικά τον Μακεδονικό με σκορ 3-2.

Οι «κυανόλευκοι» καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στη Super League 2 και αυτό το αποτέλεσμα, εκτός από το βαθμολογικό όφελος, αναμένεται πως θα βοηθήσει και ψυχολογικά τους παίκτες.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε και ο τεχνικός, Χρήστος Χατζηλιάδης, ο οποίος από τη μέρα που ανέλαβε πρώτος προπονητής, ο Ηρακλής άρχισε να έχει ελπίδες και συνεχώς ανεβαίνει βαθμολογικά.

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής από τα Βούναινα, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Κάθε νίκη είναι σημαντική από κάθε άποψη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες μου, που μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας από επίσημους αγώνες, παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε και αυτό δείχνει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού που έχουν. Δείξαμε λοιπόν πως ήμασταν έτοιμοι και παρότι μεσολάβησε μεγάλο διάστημα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’ με 1-0, καταφέραμε να πάρουμε ένα παιχνίδι, που γνωρίζαμε και αποδείχθηκε πόσο δύσκολο ήταν».

-Θα τριτώσει το… καλό με τη Βέροια, το ερχόμενο Σάββατο στο AEL FC ARENA;

«Για να έχει αξία το διπλό στη Νέα Ευκαρπία, πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε το Σάββατο τη Βέροια και να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο, στο οποίο χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι και ο αντίπαλός μας έχει τον ίδιο στόχο με εμάς.

Έχουμε σίγουρα ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά οφείλουμε και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι».

-Ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει;

«Ασφαλώς και θα είναι ευχάριστο για όλους μας, να έχουμε τη συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων, διότι βλέπει την υπερπροσπάθεια που κάνει η ομάδα και θα είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας και του χρόνου, να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία».

*Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίστανται προβλήματα, ο Φαρμάκης που λόγω ίωσης δεν ήταν ετοιμοπόλεμος επανέρχεται κανονικά και σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό, ενώ από αύριο ουσιαστικά ξεκινάει η προετοιμασία για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βέροια.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
ΠΗΓΗ: Ελευθερία