Βαθμολογία

Νίκη «χρυσάφι» για τον Ηρακλή Λάρισας!

Τεράστια εκτός έδρας νίκη στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος για τον Ηρακλή Λάρισας την Κυριακή (12/3).

Το Λαρισινό συγκρότημα κατάφερε και πέρασε από την δύσκολη έδρα του Μακεδονικού, νικώντας με 2-3, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στους 16 βαθμούς και την δέκατη θέση, ενώ η ομάδα του Ηρακλή ανέβηκε στους 13 και την 11η θέση.

Η ομάδα της Λάρισας μπήκε δυνατά και μόλις στο 3’ πήρε προβάδισμα με κοντινό δυνατό σουτ του Κέρι, στην αριστερή γωνία του Γουναρίδη, για το 0-1.

Ο Μακεδονικός ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Σιατραβάνη, από ασίστ του Παναγιωτούδη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 40’ να φτάσουν στο 2-1, όταν ο Τσουκάνης ήταν εύστοχος στο πέναλτι, που κέρδισε ο Ζαφειράκης από τον Γιαννίτση (η συγκεκριμένη φάση ξεκινά από οφσάιντ που δεν δόθηκε).

Ο Ηρακλής στην επανάληψη «ανέβασε στροφές» και στο 62’ με σκόρερ τον εξαιρετικό Λούκας Γκαρσία έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη… Συγκεκριμένα, ο Τασιούλης με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, από ωραία πάσα του Καμπέρη, νίκησε τον Γουναρίδη, για το 2-3 στο 81’.

 Στον επιπλέον χρόνο δεν άλλαξε κάτι με τον Ηρακλή να σημειώνει μία νίκη από «χρυσάφι» και πλέον η ψυχολογία έχει ανέβει κατακόρυφα, ενόψει της συνέχειας.

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (90’ Τσιλιγγίρης), Γκέντσογλου (80’ Γαρύφαλλος), Ζαφειράκης (80’ Μιλισάβλιεβιτς), Σιατραβάνης, Σιμόνι (90’ Σαραντίδης).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρι, Χατζής, Μπόσιο (58’ Τασιούλης), Λίταινας (94’ Ζαφειρίου), Γκαρσία (94’ Συρεγγέλας), Κάσας (90’ Μπάμης).

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας). Βοηθοί: Καρασαββαΐδης, Σακάλογλου (Καβάλας).