Βαθμολογία

Το «2nd Easter Cup» στην πόλη της Λάρισας είναι γεγονός! (PICS)

Μία ακόμη μεγάλη πρωτοβουλία παίρνει η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία τα τελευταία χρόνια καθώς έχει διοργανώσει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Mετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Πασχαλινού Τουρνουά, όπου 700 μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου διασκέδασαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο...

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας διοργανώνει το 2ο Πασχαλινό Τουρνουά στην πόλη της Λάρισας, με όλους εσάς να συμμετέχετε! Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της χώρας μας, το AEL FC ARENA!

Συγκεκριμένα 10 με 12 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη, ανυπομονούμε να δεχθούμε και πάλι τους μικρούς μας φίλους και να ζήσουμε αυτή την κορυφαία γιορτή, το «2nd Easter Cup», που διοργανώνει η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας.

Θα είναι πραγματικά μία ποδοσφαιρική γιορτή για όλα τα παιδιά που θα μετέχουν! Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν μέχρι 31 Μαρτίου, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας!

Η γνώση, το έμπειρο δυναμικό προσωπικό, η τεχνολογία και οι εγκαταστάσεις, αποτελούν τα «δυνατά χαρτιά» της ομάδας μας που εγγυώνται την άρτια διεξαγωγή ενός ακόμη σπουδαίου αθλητικού τριήμερου, που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για ομάδες απ’ όλη τη Θεσσαλία και κατ’ επέκταση όλη την Ελλάδα!

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας έχει ανοίξει τα «φτερά» της και έχει φτάσει και εκτός συνόρων, έχοντας δημιουργήσει και μεγάλα δίκτυα επικοινωνίας και συνεργασίας με ευρωπαϊκά κλαμπ. Όλα αυτά φυσικά κερδήθηκαν μέσα από δουλειά, αμοιβαία εκτίμηση και διαφάνεια.

Κάντε τώρα την εγγραφή της ομάδας σας! Στο επίσημο site (www.Iraklislarisas.gr/Eastercup) της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας, μπορεί ο καθένας να δει όλες τις λεπτομέρειες του τουρνουά και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Εμείς εγγυόμαστε την άρτια λειτουργία του τουρνουά, που θα διεξαχθεί σε εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις και έχοντας τη δυνατότητα οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές αλλά και οι γονείς να απολαύσουν αυτές τις μέρες.

Με την εμπειρία και του «1ου Scounting Camp»

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τη μεγάλη εμπειρία, που έχουμε από τη διεξαγωγή του «1ου Scounting Camp» που διεξήχθη με τεράστια απήχηση το περασμένο καλοκαίρι.

Τεχνικοί διευθυντές και Scouters πέντε Ιταλικών ομάδων επισκέφτηκαν την πόλη μας, μαζί με εκπροσώπους όλων των μεγάλων ΠΑΕ της SuperLeague 1 και πέρασαν από το «μικροσκόπιό» τους πάρα πολλά παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα.

Αποκορύφωμα φυσικά, ήταν η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Παπαδόπουλου στην Ιταλία και την Τζένοα (έγινε επαγγελματίας), μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης του «1ου Scounting Camp», με τον παίκτη να βλέπει τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε μία νύχτα.

Παράλληλα, τον επόμενο μήνα θα κληθεί να δοκιμαστεί από την Ιταλική Τορίνο, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρισας Κωνσταντίνος Κουτζαηλίας, αφού έχει έρθει στα γραφεία μας επίσημη πρόσκληση. Όλα αυτά μας γιγαντώνουν και μας κάνουν περήφανους να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

Το μήνυμα του Ηρακλή Λάρισας για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που έρχεται το Πάσχα!

«Σκοπός μας να δημιουργήσουμε ένα τουρνουά θεσμό στην περιοχή της Λάρισας, δίνοντας την ευκαιρία σε ομάδες και συλλόγους από όλη την Ελλάδα να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και τρόπους προπόνησης των μικρών αθλητών μας, προκειμένου να γινόμαστε όλοι καλύτεροι και μεταδοτικότεροι προς τα παιδιά, έτσι ώστε αυτά να μπορούν να απολαμβάνουν το άθλημα και να διαπαιδαγωγούνται μέσα από αυτό».

Υπεύθυνος διοργάνωσης: Δημήτρης Καπετανόπουλος (τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας). 693 – 044-404.

Υπεύθυνος Ακαδημίας Ηρακλή Λάρισας: Αθανάσιος Τριανταφυλλόπουλος. 6973-792-791.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε ένα υπέροχο και μοναδικό τριήμερο!