Βαθμολογία

Χρήσιμα συμπεράσματα στο προπονητικό φιλικό με τη Νίκη Βόλου (PICS)

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε ο Ηρακλής Λάρισας το μεσημέρι του Σαββάτου (11/2) στη Νεάπολη Βόλου, αντιμετωπίζοντας τη Νίκη Βόλου.

Για τον Ηρακλή Λάρισας, ήταν το δεύτερο φιλικό, μετά από δύο εβδομάδες που η SL2 έχει αναστείλει το πρωτάθλημα διεκδικώντας τα όσα της αναλογούν από τα έσοδα του στοιχήματος.

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε τέσσερα τριαντάλεπτα δίνοντας τη δυνατότητα στους δύο προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους.

Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Ολαϊσόλα και διπλασίασε τα τέρματά της στο 103’ με τον Τζιώρα. Ο Ηρακλής μείωσε στο 108’ με τον Συρεγγέλα, με το τελικό σκορ να είναι 2-1. Στο 87’ η Νίκη είχε δοκάρι, με την εκτέλεση φάουλ του Μιράντα.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας κ. Χρήστος Χατζηλιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, αλλά και σε αρκετά παιδιά από την Κ19. Οι μόνοι που δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους ήταν ο Κάσας και ο Λούκας Γκαρσία. Ήταν πραγματικά ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Ολαϊσόλα, Κρητικός, Σιαφά.

Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Λογαράς, Δεληζήσης, Μπάλλας, Κουτσιμπάνας, Κριμιτζάς, Μέτσε, Γαβριηλίδης, Ροχάνο, Τζιώρας, Μιράντα, Μισυρλής, Μορέιρα.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Λεσάι, Κέρι, Χατζής, Λίταινας, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Τασιούλης, Καμπέρης.

Έπαιξαν και οι: Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Χριστίδης, Μπόσιο, Σούμπαση, Μπάμης, Συρεγγέλας, Ζαφειρίου, Γαργάλας, Κουτζαηλίας Γ., Κουτζαηλίας Κ., Ντάτσι, Παϊτέρης, Κούρτης, Βασιλείου, Παπαστόγιας.