Βαθμολογία

Χατζηλιάδης: «Κρατάμε τη νίκη και το αστείρευτο πάθος»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας κ. Χρήστος Χατζηλιάδης τοποθετήκηκε στην «Ελευθερία» για την πολύ καλή πορεία της ομάδας:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Πρώτον, το αστείρευτο πάθος που είχαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες επιθετικά ομάδες της κατηγορίας, η οποία και το έδειξε στον αγωνιστικό χώρο. Το ότι είχαμε μηδέν παθητικό, σημαίνει πολλά για την ομάδας μας.

Δεύτερον, τη συνοχή των νέων παικτών που ήρθαν και έδειξαν την ποιότητά τους και ότι έδεσαν γρήγορα. Θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια. Και τρίτον, κρατάμε τη νίκη που μας έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Όμως, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε κάτι να παίρνουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον συνολικό απολογισμό. Ελπίζουμε δε να είναι θετικός και να πραγματοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής».

Για την παρουσία του κόσμου, ο κ. Χατζηλιάδης σχολίασε τα εξής: «Οι ποδοσφαιριστές όσο περισσότερο κόσμο βλέπουν στην κερκίδα τόσο ανεβαίνει η διάθεση και η ψυχολογία τους. Οι φίλαθλοι της Λάρισας αγαπάνε το ποδόσφαιρο, το έχουν αποδείξει, βλέπουν την προσπάθεια που κάνουμε και τους θέλουμε κοντά μας».