Βαθμολογία

H «AUTO TSOGIAS» χορηγός στη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας!

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την «AUTO TSOGIAS». Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Νίκος Τσόγιας στηρίζει την προσπάθεια του Ηρακλή Λάρισας που στοχεύει στην παραμονή στην Super League 2.

Η «AUTO TSOGIAS» θα κοσμεί το πίσω μέρος της φανέλας μας. Οι εγκαταστάσεις της «AUTO TSOGIAS», βρίσκονται Κορίνθου 1 – Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) τηλ. 2410 285 088, www.autotsogias.gr. Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ευχαριστεί την «AUTO TSOGIAS» και τον κ. Νίκο Τσόγια προσωπικά, αφού στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Η «AUTO TSOGIAS» διαθέτει μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων, που αποτελείται από μοντέλα όλων των κατηγοριών και περιμένει τους ενδιαφερόμενους στους 3 εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας «AUTO TSOGIAS», για να καλύψει όλες τις ανάγκες! Όλα τα αυτοκίνητα έχουν περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιείας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, επιτρέπουν στην επιχείρηση να δέχεται τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής του πελάτη, ενώ προσφέρει εναλλακτικές επιλογές για τη χρηματοδότηση του αυτοκινήτου και γρήγορες διαδικασίες διεκπεραίωσης. Τώρα και μέσω του διαδικτύου μπορείτε να βλέπετε τα μοντέλα που βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις εκθέσεις της «AUTO TSOGIAS».

*Στη φωτογραφία τα τελευταία τρία μεταγραφικά μας αποκτήματα (Χατζής, Λίταινας, Γκαρσία) με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας και το νέο μας χορηγό!