Βαθμολογία

Προσέθεσε εμπειρία με Κώστα Χατζή!

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του Κώστα Χατζή. Ο ποδοσφαιριστής παρότι βρίσκεται στα 37 του χρόνια (γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1985) δείχνει αγέρωχος κάτι το οποίο αποδεικνύεται χαρακτηριστικά από την παρουσία του στον Απόλλωνα Λάρισας τα τελευταία χρόνια.

Είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στον χώρο του κέντρου αλλά και της άμυνας. Αναμφίβολα ανεβάζει την εμπειρία της ομάδας μας, προσθέτοντας ακόμη μια ποιοτική λύση στα χέρια του προπονητή μας κ. Χρήστου Χατζηλιάδη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα ακολούθησε μια πορεία σε αρκετές ελληνικές ομάδες με καλές παρουσίες. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας του οποίου διετέλεσε και αρχηγός.

Πριν από τον Απόλλωνα αγωνίστηκε σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου, Πιερικό, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Αιγινιακό, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Απόλλων Λάρισας (πρώτη θητεία) και Αγροτικό Αστέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που αγωνίζεται για 18η συνεχόμενη χρονιά στην Super League 2 δίχως διακοπή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανήκει στην οικογένεια του Ηρακλή και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.