Βαθμολογία

Στην ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ο Λούκας Γκαρσία!

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Λούκας Γκαρσία! Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, είναι ιδιαίτερα γνωστός στα ελληνικά γήπεδα καθώς πέρασε από αρκετές ομάδες της χώρας μας, με τελευταίο «σταθμό» της καριέρας του τον συντοπίτη Απόλλων Λάρισας. Είναι γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 1988 στην Αργεντινή.

Έχει ύψος 1,68 και την φετινή αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 5 συμμετοχές με τον Απόλλωνα Λάρισας, 4 για το πρωτάθλημα της Super League 2 και 1 στο κύπελλο Ελλάδος. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και σίγουρα πρόκειται να ανεβάσει το επίπεδο της μεσεοπιθετικής γραμμής της ομάδας μας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σαν Μαρτίν της Αργεντινής. Στην συνέχεια μεταπήδησε ενδοχώρια στην Γκουαράνι. Πρώτος Ευρωπαϊκός σταθμός της καριέρας του ήταν Ceahlăul της Ρουμανίας. Ακολούθησαν αρκετοί Ευρωπαϊκές ομάδες FC Honka (Φινλανδία), PK-35 (Φινλανδία), FC Inter (Φινλνανδία). Από την τελευταία ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας για τον Βόλο τον Ιούλιο του 2018. Επόμενες ομάδες ήταν η Νίκη Βόλου και ο Απόλλων Λάρισας.

Είμαστε χαρούμενοι που ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει στον Ηρακλή Λάρισας. Είναι μια κίνηση η οποία ανεβάζει επίπεδο την ομάδα μας και αποτέλεσε διακαή πόθο και του προπονητή μας αλλά και της διοίκησης.