Βαθμολογία

Σκέφτονται μόνο τη νίκη στον Ηρακλή Λάρισας!

Στο παρελθόν έχουν αφήσει το ματς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες οι άνθρωποι του Ηρακλή Λάρισας. Σίγουρα κρατούν το πρώτο ημίχρονο που ήταν εξαιρετικό και έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β’ το Σάββατο (28/1 – 14:45) στο AEL FC ARENA. Το ματς είναι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της SL 2.

Στο «στρατόπεδο» του Ηρακλή έχουν πεισμώσει και θέλουν σε κάθε περίπτωση το ματς με τον Παναθηναϊκό Β’ να είναι νικηφόρο. Άλλωστε γι’ αυτό δουλεύουν καθημερινά στην Κοιλάδα. Το σημαντικό για τον τεχνικό κ. Χρήστο Χατζηλιάδη και τους συνεργάτες του είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και η ομάδα θα πάει με όλους τους παίκτες της σε ένα ματς πάρα πολύ σημαντικό.

Στον Ηρακλή ξέρουν πως με νίκη θα ανέβουν σημαντικά στη βαθμολογία και θα ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.

Είναι δεδομένο πως ο Ηρακλής Λάρισας έχει αλλάξει σελίδα και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, με πολύ δουλειά και προσήλωση στο στόχο.

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του!

Η διοίκηση της ομάδας περιμένει τους φιλάθλους της Λάρισας να βρεθούν στις κερκίδες και να βοηθήσουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του κ. Λάμπρου Ιωακείμ. Αξίζει πραγματικά τη στήριξη.

Άφησαν υποσχέσεις οι νέοι παίκτες

Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αγωνίστηκε βασικός ο έμπειρος φορ Ντιέγκο Κάσας. Ένας παίκτης που έδειξε την μεγάλη ποιότητά του και σίγουρα ήταν από τους κορυφαίους του Ηρακλή. Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει για την απόδοσή του και είναι δεδομένο πως όσο θα περνούν οι μέρες και θα μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και θα γίνεται ακόμη καλύτερος. Φορ Super League ο Κάσας!

Επίσης θετικότατες ήταν οι εντυπώσεις για τη συμμετοχή του νεαρού και άκρως εξελίξιμου επιθετικού Μιχάλη Τσουμάνη που έδωσε πολλά τρεξίματα στην ομάδα και πήρε προσωπικές πρωτοβουλίες. Παίκτης που θα βοηθήσει με την ποιότητά του.