Βαθμολογία

Κράτησε μόνο για ένα ημίχρονο... (PICS)

Μία φιλότιμη προσπάθεια έκανε για ένα ημίχρονο ο Ηρακλής Λάρισας στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

ΦΩΤΟ: Κώστας Τσομάκος

Η ομάδα της Λάρισας «κοίταξε στα μάτια» τον ισχυρό αντίπαλο και για ένα 45λεπτο του έβαλε δύσκολα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και κατάφεραν από νωρίς να ανοίξουν στο σκορ. Η συνέχεια δεν ήταν καλή για την ομάδα του Ηρακλή όπου στο τέλος ηττήθηκε με σκορ 4-0.

Ο Ηρακλής Λάρισας έκανε μία καλή φάση με τον Χριστίδη στο πρώτο μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με μέτρια απόδοση.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν και οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με σουτ του Σαίντ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου. Ο Μούργος έκανε το 2-0 στο 74' λεπτό μετά από ασίστ του Κανίς.

Ο Σοφιανός με σουτ του έκανε στο 81' λεπτό το 3-0 μετά από ασίστ του Μούργου, ο οποίος στο 88' λεπτό με δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 4-0 με ασίστ από τον Κατσαντώνη.

Στον Ηρακλή κρατάνε το πρώτο μέρος αλλά θα πρέπει να βρούνε τις λύσεις για να έχουν περισσότερες αντοχές και να πάρουν αποτελέσματα, αφού η διοίκηση κάνει τεράστια προσπάθεια για να ενίσχυση την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες με στόχο την παραμονή.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης (86′ Λυμπεράκης), Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης (59′ Στάικος), Κολομπίνο (74′ Σιόντης), Στίνα (74′ Σοφιανός), Κανίς, Μούργος, Σαΐντ (74′ Κατσαντώνης).

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ. (84′ λ.τρ. Λαγωνίδης), Καμπέρης, Χριστίδης (74′ Τασιούλης), Μπόσιο, Μπάμης (58′ Τσουμάνης), Τσιμίκας, Λεσάι (74′ Συρεγγέλας), Κάσας (84′ Ζαφειρίου).