Βαθμολογία

Άξιζε τη νίκη η Κ19 του Ηρακλή Λάρισας

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (14/1) στο γήπεδο Κοιλάδας ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον ΠΟΤ Ηρακλή στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2 (Κ19).

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλές ευκαιρίες ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσουν αρκετά τέρματα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να δείχνουν σημάδια κούρασης και το τελικό 0-0 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Ιδιαίτερα βελτιωμένη η εικόνα του Ηρακλή Λάρισας με το τεχνικό επιτελείο (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος – Πέτρος Καραναστάσης) να δουλεύει καθημερινά για την βελτίωση των νεαρών παικτών.

Στο 18’ ο Παϊτέρης βρήκε το δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ στη συνέχεια οι Γαργάλας (20’), Κουτσιούδης (30’) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος – Πέτρος Καραναστάσης): Ντάτσι, Παϊτέρης, Βασιλείου, Γαργάλας, Παυλίδης, Παπαστόγιας, Ράμα, Κουτσιούδης, Κουτζαηλίας Ι., Μπακαβέλλος, Μπαλαμώτης.

Έπαιξαν και οι: Μητρακούλης, Βέλας, Ζάχος.

ΠΟΤ Ηρακλής: Sova, Ευθυμιάδης, Σταυρίδης, Καούρας, Μπαραχάνος, Μαρνέρης, Μωυσίδης, Μορθάνος, Παπαδόπουλος, Βλαχοδήμος, Αδαμίδης. Έπαιξε και ο Cara.

Διαιτητική τριπλέτα: Συναΐτη, Τασιόπουλος Κ., Κίττος (Θεσσαλίας).