Βαθμολογία

Χατζηλιάδης: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Αριδαία ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έχει στο ενεργητικό του θετικό αποτέλεσμα και η ομάδα σιγά-σιγά ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα του Α’ Ομίλου της Super League 2.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν συγκεντρώσει συνολικά επτά βαθμούς και είναι χαρακτηριστικό πως η εστία παραμένει ανέπαφη, καθώς πέτυχαν νίκες στους αγώνες με Απόλλωνα Λάρισας (2-0), Θεσπρωτό (1-0) και απέσπασαν λευκή ισοπαλία στην αναμέτρηση με τον Αλμωπό.

Αναμφισβήτητα η ομάδα δείχνει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, που οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά, η οποία γίνεται από τον τεχνικό Χρήστο Χατζηλιάδη και τους συνεργάτες του, ενώ οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, με ανεβασμένη ψυχολογία, προσπαθούν και με το παραπάνω για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών.

Για την αναμέτρηση στην Αριδαία, αλλά και για το παιχνίδι που θα ακολουθήσει την ερχόμενη Κυριακή με τον ΠΟΤ Ηρακλή στο AEL FC ARENA, ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας επισήμανε στην «Ε», τα εξής:

«Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Παιχνίδι πολύ δυνατό και φαινόταν πως θα κρινόταν στο γκολ, εάν κάποια ομάδα το πετύχαινε. Στο α’ μέρος είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, ενώ στην επανάληψη το ματς ισορρόπησε και ο αντίπαλός μας, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, διότι είχαν πάθος και προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Χρειάζεται όμως να κρατάμε πάντα χαμηλούς τους τόνους και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις. Έχουμε μπροστά μας έναν πραγματικό «Γολγοθά» και στην προσπάθεια αυτή, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να δείχνουμε την πρέπουσα σοβαρότητα. Ακολουθεί επίσης ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΟΤ Ηρακλή στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, διότι κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και νιώθουμε όλοι μας υπερήφανοι για την ομάδα μας.

Δεν πετύχαμε ακόμη τίποτα και χρειάζεται διαρκή προσπάθεια, ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία».

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΕΣΑΪ

Από αγωνιστικής πλευράς, μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα αποτελεί ο Λεσάι, ο οποίος είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε στον αγώνα με τον ΠΟΤ Ηρακλή για να εκτίσει την ποινή του.

Του Χρήστου Αρχοντούλη - Πηγή: Ελευθερία