Βαθμολογία

Ο - Μ - Η - Ρ - Ο - Σ και 1-0!!! (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε εντός έδρας του Θεσπρωτού με 1-0 και ανέβηκε στους έξι πόντους, ενώ οι "κίτρινοι" παρέμειναν στους τρεις πόντους. Το ματς διεξήχθη την Τετάρτη (4/1) στο AEL FC ARENA για την 9η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2.

Του Χρήστου Γκατζούλη
Φωτογραφίες: Ιωάννης Ξανθόπουλος

Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα της Λάρισας που έδειξε σε ένα ακόμη ματς χαρακτήρα, κράτησε το μηδέν και στο δεύτερο μέρος νίκησε με ένα ωραίο γκολ του επιθετικού Όμηρου Συρεγγέλα!

Κλασσικές ευκαιρίες για τους νικητές στο πρώτο μέρος και αρκετές στην επανάληψη που κέρδισαν με το «φτωχό» αλλά δίκαιο 1-0 τον Θεσπρωτό που πάλεψε μέχρι το τέλος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στον αγώνα και μάλιστα έχασαν κλασσικές ευκαιρίες με τον Μπάντροβιτς (τετ α τετ), τον Μπάμη (από πλεονεκτική θέση σουτ έβγαλε ο Τσιμόπουλος) και τον Λεσάϊ (σουτ πολύ καλό έβγαλε ο κίπερ).

Ο Θεσπρωτός είχε φάσεις με το σουτ του Δρίτσα στο 33' και το οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Οικονομίκου στο 39'.

Το γκολ του Ηρακλή!!!

Δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ηρακλής Λάρισας πίεσε και έκανε το 1-0 στο 63' λεπτό αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χριστίδη από αριστερά, ο Συρεγγέλας με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι νικητές στην επανάληψη απείλησαν με τον Τασιούλη (σουτ λίγο άουτ), τον Λεσάι στο 67’ που σούταρε σε κενή εστία άουτ και τον ίδιο παίκτη στο 83’ που έκανε νέο πολύ καλό σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο κίπερ. Από πλευράς Θεσπρωτού στο 68’ ο Γώγος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Ηρακλής Λάρισας κράτησε το προβάδισμα του στα επόμενα λεπτά και νίκησε εντός έδρας τον Θεσπρωτό με 1-0.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Δοδοντσάκης, Καμπέρης, Μπάμης, Αλτάνης (81’ Σούμπαση), Συρεγγέλας (81’ Καψάλης Σ.), Χριστίδης (75’ Ζαφειρίου), Λεσάι, Μπάντροβιτς (55’ Τασιούλης).

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Τρουμπούκης (70’ Ρούσης), Λύγκας (81’ Φάκκης), Πανταζέλος, Χατζάκος, Οικονομικός, Μπίκας (70’ Παππάς), Δρίτσας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καλατζής (Θεσσαλίας), Βογιατζής (Καρδίτσας), Τσιλκητάρη (Πιερίας).

Eνός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Πελέ.