Βαθμολογία

Κλήση του Γιώργου Βουτσιλά από την Ακαδημία της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως ο νεαρός αθλητής της Ακαδημίας της βρέθηκε για δύο ημέρες στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ και αξιολογήθηκε, αφήνοντας υποσχέσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Άλλος ένας ποδοσφαιριστής της ακαδημίας μας κλήθηκε να συμμετάσχει σε προπονήσεις από την Ακαδημία της ΑΕΚ αυτή τη φορά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βουτσιλά (γεννηθείς τον Δεκέμβριο του 2010) που ανήκει εδώ και χρόνια στην ακαδημία του Ηρακλή και με σταθερά βήματα εξελίσσεται ποδοσφαιρικά φτάνοντας στο σημείο να τραβήξει τα βλέμματα της ΑΕΚ.

Ο νεαρός και φιλόδοξος αθλητής μας, βρέθηκε το διήμερο (28-29/12) στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα και αξιολογήθηκε αναφορικά με τις ικανότητές του, στο αντίστοιχο ηλικιακό τμήματα της Αθηναϊκής ομάδας.

Ο νεαρός Βουτσιλάς ξεδίπλωσε το ταλέντο του, με το τμήμα Scouting της Ακαδημίας της ΑΕΚ να τσεκάρει τις δυνατότητές του.

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά που κάνει σε επίπεδο υποδομών και εξελίσσει καθημερινά τους μικρούς ποδοσφαιριστές της με στόχο την ανάδειξή τους!».