Βαθμολογία

Νίκησαν και οι νέοι του Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (23/12) στο γήπεδο Μάνδρας για το πρωτάθλημα της SL2 (Κ19).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Ηρακλής Λάρισας πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κερδίζοντας με σκορ 0-1 τον Απόλλωνα Λάρισας, σε συνέχεια της νίκης της ανδρικής ομάδας, μία ημέρα πριν στο γήπεδο Φιλιππούπολης (0-2).

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Θάνου Τριανταφυλλόπουλου και του κ. Πέτρου Καραναστάση έκαναν μία άκρως φιλότιμη προσπάθεια και παρά το περιορισμένο ρόστερ (διαθέσιμοι ήταν μόλις 13 παίκτες) πήραν τη νίκη και έκλεισαν το 2022 ιδανικά.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο δυναμικός επιθετικός Γιάννης Κουτσιούδης στο 19’ με ωραία προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα από πλάγια αριστερά (0-1).

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις με τους νικητές να έχουν τις καλές τους στιγμές και τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας να πιέζουν στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, αφού η αμυντική λειτουργία των νικητών τα πήγε εξαιρετικά.

*Το παιχνίδι παρακολούθησε ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ (δεν χάνει παιχνίδι) που επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Μπίζιος – Γιώργος Σκύφτας): Μπακαρός, Διβανές, Παπανικολάου, Τερζούδης, Θεοχάρης, Τεμπεσίρης, Κούρτι, Παρασκευούδης, Μηλίγκας, Κεντερλίδης, Μόκας.

Έπαιξαν και οι: Μπιθυζής, Βαλδούκας Κ., Γκαλαφάγκας, Γκαντέλας.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος – Πέτρος Καραναστάσης): Ντάτσι, Γαργάλας, Ράμα, Κουτζαηλίας Ι., Βασιλείου, Παυλίδης, Μάντικας, Παπαστόγιας, Μπαλαμώτης, Μπακαβέλλος, Κουτσιούδης.

Έπαιξαν και οι: Βέλας, Χονδής.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μίχος, Γκάγκας (Λάρισας).