Βαθμολογία

Πρώτη νίκη ο Ηρακλής Λάρισας που άφησε υποσχέσεις! (PICS)

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Ηρακλής Λάρισας την Πέμπτη (22/12) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 0-2. Η αναμέτρηση διεξήχθη για την 8η αγωνιστική της Super League 2 (Α’ Όμιλος).

Οι παίκτες του κ. Χρήστου Χατζηλιάδη, παίξανε με πάθος και έδειξαν ποδοσφαιρικό εγωισμό. Σκόραραν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ικανοποιητική η εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, που βρήκαν τα πατήματά τους και σημείωσαν μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Οι παίκτες του Ηρακλή κατάφεραν στο 21’ να πάρουν προβάδισμα. Ο Λεσάι έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Οικονομόπουλος και στην επαναφορά ο Συρεγγέλας από πλάγια αριστερά με ιδανικό τελείωμα έκανε το 0-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Ο Ηρακλής έφτασε στο 59’ στο 0-2, όταν ο Τσιμίκας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Οικονομόπουλο.

Ο Απόλλων Λάρισας έπαιζε με δέκα παίκτες από το 64' λόγω αποβολής του Καλούση με δεύτερη κίτρινη - κόκκινη.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κλιγγόπουλος, Ντ’ Αγκοστίνο, Ντουλγέροφ, Μπαλογιάννης (88’ Μπεκιαρίδης), Σιατραβάνης, Ζαχαράκης, Κοτσιανούλης (88’ Χουμόλι).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Μπάτροβιτς (55’ Τασιούλης), Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Μπάμπης, Χριστίδης (75’ Ζαφειρίου), Δοδοντσάκης, Τσιμίκας (82’ Καψάλης Σ.), Λεσάι (82’ Αλτάνης), Καμπέρης, Συρεγγέλας.

ΦΩΤΟ: Κώστας Τσομάκος