Βαθμολογία

Ηρακλής Λάρισας – Νίκη Βόλου 0-1 (PICS)

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε ο Ηρακλής Λάρισας την Κυριακή (18/12) στο AEL FC ARENA από τη Νίκη Βόλου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2 (Α’ Όμιλος).

Του Χρήστου Γκατζούλη
Φωτό: Ιωάννης Ξανθόπουλος

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν «στροφές» στην επανάληψη αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι να μην καταφέρνουν να σκοράρουν και έτσι στο τέλος έμειναν με την πικρία του αποτελέσματος. Από την άλλη η Νίκη Βόλου με αρκετή δόση τύχης σημείωσε ένα γκολ στο 20’ και απέδρασε με το «διπλό».

Στο 20’ ο Κυριακίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Κάσσος έγινε αποδέκτης της μπάλα, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε πόδι παίκτη του Ηρακλή, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Παναγιώτης Διλμπέρης έκανε από νωρίς αλλαγές, «φρέσκαρε» την ομάδα και σίγουρα οι γηπεδούχοι έγιναν περισσότερο πιεστικοί, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ.

Γενικότερα ο Ηρακλής στην επανάληψη είχε στατικές φάσεις με φάουλ και κόρνερ και «γέμισε» περισσότερο την αντίπαλη περιοχή, εκμεταλλευόμενος περισσότερο την επιθετική του γραμμή.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα (86’) και ενώ ο Λεσάι βγήκε στην αντεπίθεση από δεξιά από πάσα του Γκουγκούδη και υπήρχαν οι προϋποθέσεις για κάτι αξιόλογο, ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε τη φάση και την γύρισε πίσω (έδωσε φάουλ στον αντίπαλο και κίτρινη κάρτα), μία απόφαση που ενόχλησε τους γηπεδούχους αφού όπως υποστηρίζουν δεν υπήρχε κάτι σε αυτή την περίπτωση και θα έπρεπε να συνεχιστεί κανονικά το ματς.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Λαγωνίδης, Αλτάνης (46′ Μπάτροβιτς), Γκαλίτσιος (70′ Τασιούλης), Μπαλαμώτης (70′ Γκουγκούδης), Μπάμης, Χριστίδης (46′ Καμπέρης), Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (46′ Συρεγγέλας).

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κυριακίδης (68′ Γαβριηλίδης), Παναγιωτίδης (60′ Μέτσε), Τσουκαλάς, Μιλούνοβιτς (68′ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (84′ Τζιώρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπεκιάρης (Καρδίτσας), Βογιατζής (Καρδίτσας), Μανασής (Τρικάλων). 4ος: Λεωνίδας (Τρικάλων).