Βαθμολογία

Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε η Κ19 του Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας σε επίπεδο Κ19, το Σάββατο (17/12) στο γήπεδο Κοιλάδας από τη Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα της SL2 (K19).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες του κ. Θάνου Τριανταφυλλόπουλου και του κ. Πέτρου Καραναστάση έκαναν για ένα ακόμη ματς μία φιλότιμη προσπάθεια και πάλεψαν με όσες δυνάμεις είχαν.

Είναι δεδομένο πως από τη νέα χρονιά ο Ηρακλής Λάρισας θα παρουσιαστεί με πολλές επιλογές, κάτι που θα βοηθήσει την όλη προσπάθεια, αφού δεν δόθηκε ο χρόνος για μεταγραφές στην ομάδα με αποτέλεσμα να αγωνίζεται σε κάθε ματς με 11-13 παίκτες!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γλυκό στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Ηρακλής στη συνέχεια έχασε μία τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα όταν ο Βέλας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε άουτ.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής προσπάθησε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 60’ με τον Ράμα. Στη συνέχεια ο Κουτσιούδης είχε την ευκαιρία να δώσει και το προβάδισμα στον Ηρακλή αλλά δεν ευστόχησε.

Μετά το 75’ η Νίκη Βόλου σκόραρε με τους Τζιάνη και Κυριζάκη (έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο αφού απέκρουσε ο Ντάτσι) για το τελικό 1-3.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος – Πέτρος Καραναστάσης): Ντάτσι, Γαργάλας, Κουτσιούδης, Κουτζαηλίας Ι., Βασιλείου, Παυλίδης, Ράμα, Παπαστόγιας, Βέλας, Μπακαβέλος, Χονδής. Έπαιξε και ο Μάντικας.

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Ελάνογλου, Κουτσιμπάνας, Χουσεϊνογλου, Καλτσούνας, Τόγιας, Κουφογεώργος, Τόμε, Γλυκός, Μπάλλας, Τζιάνης, Κυριζάκης. Έπαιξαν και οι: Γιαγτζίδης, Βενέτης, Ημέρ, Αιντίνι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Δίχρης, Μπασινός (Λάρισας).