Βαθμολογία

Στους νεότερους της Super League 2 ο Μπαλαμώτης!

Δείτε τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας για τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μπαλαμώτη που είναι μέσα στους νεότερους της SL2. Αναλυτικά:
Ο Κωνσταντίνος Μπαλαμώτης είναι ένας ποδοσφαιριστής, που αποτελεί ακόμη ένα παιδί από αυτά που ανδρώθηκαν, στην Ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας. Πριν από μερικές εβδομάδες δε, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, μετρώντας ήδη δυο συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και οι εμφανίσεις του μόνο θετικές κρίνονται. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κληθεί στις μικρές μας Εθνικές Ομάδες, ενώ παράλληλα αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Λάρισας.
Ένα άλλο στατιστικό που εντυπωσιάζει είναι το γεγονός, πως αποτελεί τον τέταρτο νεότερο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα και στους δυο ομίλους της Super League 2.
Παράλληλα, μπορούμε να τον κατατάξουμε και ως δεύτερο καθότι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην θέση νούμερο 1 και 3 ανήκουν στον ΠΑΟΚ Β', που εν δυνάμει τους κατατάσσει στην πρώτη ομάδα των "ασπρόμαυρων".
Στην σχετική λίστα βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, ο Νίκος Μπεκιαρίδης που είναι γεννηθείς στις 16/3/2005.
Ειδικότερα οι νεότεροι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα στην Super League 2 είναι:
1. Στέφανος Τζίμας (ΠΑΟΚ Β'), 06/01/2006.
2. Μπεκιαρίδης Νίκος (Απόλλων Λάρισας), 16/03/2005.
3. Κωττάς Δημήτρης (ΠΑΟΚ Β'), 14/01/2005.
4. Μπαλαμώτης Κωσταντίνος (Ηρακλής Λάρισας), 04/01/2005.
5. Κουτσίδης Ισίδωρος (Ολυμπιακός Β'), 23/12/2004.
*Πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στην κατηγορία, ίσως και νεότεροι που όμως για την ώρα δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους.