Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για την Κ19 του Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Η Κ19 του Ηρακλή Λάρισας πήρε την πρώτη της νίκη (3-2) το πρωί της Κυριακής (27/11) στο γήπεδο Κοιλάδας για την 4η αγωνιστική της Super League 2 (K19) στον Α’ Όμιλο.

Οι παίκτες του κ. Θάνου Τριανταφυλλόπουλου και του κ. Πέτρου Καραναστάση, έπαιξαν με ψυχή και κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο 2’ ο Διάκου άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα (0-1). Στη συνέχεια ο Ηρακλής κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μπακαβέλο στο 55’ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής (1-1).

Στο 62’ ο Παπαστόγιας κέρδισε πέναλτι αφού ανατράπηκε μέσα στη περιοχή και ο Κουτσιούδης έγραψε το 2-1.

Στο 70’ ο Αντωνάς έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι (2-2) και στο 80’ ο Κουτσιούδης στο δεύτερο δοκάρι με σουτ από κόρνερ του Ράμα πέτυχε το νικητήριο γκολ (3-2) μέσα σε πανηγυρισμούς.

Στις καθυστερήσεις ο Γαργάλας έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και άλλο γκολ.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος – Πέτρος Καραναστάσης): Ντάτσι, Χονδής, Βασιλείου,Γαργάλας , Ράμα, Παυλίδης, Παπαστόγιας, Βέλας, Μάντικας, Κουτσιούδης, Μπακαβέλος.

Διαγόρας Ρόδου (Αγαπητός Αμπελάς): Μέμα, Λαγογιάννης (72’ Χαλκίτης), Χάσα, Αντωνάς, Σταυρουλάκης, Κορνάρος, Χαρίτος, Τσέρι, Λεβέντης (79’ Γκιντάνης), Κλωνάρης (60’ Τσάλα), Διάκου.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Βαλιώτης, Μπασινός.