Βαθμολογία

Κλικ από τις κερκίδες του αγώνα Ηρακλής Λάρισας – Απόλλων Πόντου

Ο Ηρακλής Λάρισας έδωσε πριν λίγες ημέρες το πρώτο του εντός έδρας ματς για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, όπου μετέχει στην Super League 2.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό, κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, όμως τα σημάδια βελτίωσης ήταν εμφανέστατα αναφορικά με την παρουσία των παικτών του Παναγιώτη Διλμπέρη και των συνεργατών του.

Το τελικό 0-1 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του μας, με τους Λαρισαίους να είναι σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο.

Το AEL FC ARENA άνοιξε τις πύλες του και όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του, είδαν ένα γήπεδο πάρα πολύ καλά συντηρημένο από την ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν εξαιρετικός, επιπέδου Super League και κάτι παραπάνω… όπως και τα επίσημα του γηπέδου που φιλοξένησαν τον κόσμο που θέλησε να παρακολουθήσει το ματς.

Μέσα σε 15 ημέρες λοιπόν, η διοίκηση της ΠΑΕ με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λάμπρο Ιωακείμ, έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και έτσι όλα πήγαν «ρολόι».

Το athleticlarissa σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες από μία άλλη οπτική γωνία, με την αγαπημένη μας Φώφη να μας μεταφέρει στις εξέδρες του γηπέδου…

Απολαύστε το φωτορεπορτάζ…