Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Είμαι αισιόδοξος κι έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας κ. Παναγιώτης Διλμπέρης τοποθετήθηκε μετά το τέλος του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά στη Super League 2 που μόλις ξεκίνησε όπως και στην ΑΕΛ που εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της.

Σίγουρα η πρεμιέρα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους σε σχέση με αυτό που οραματιστήκαμε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Είναι ένα ματς που όταν χάνεις 2-0 στο 20’ δεν μπορείς να κάνεις πολλά σχόλια να κάνεις. Μόλις ήρθε και το τρίτο γκολ «κλείδωσε» η αναμέτρηση.

Και οι δύο ομάδες έχω την αίσθηση ότι από εκεί και έπειτα διαχειριστήκαμε το παιχνίδι για να μην βγούμε «λαβωμένοι». Έχουμε ήδη ένα τραυματισμό και θα περιμένουμε τη αυριανή μαγνητική.

Είχαμε τονίσει στην ομάδα μας ότι η έδρα που λέγεται Αλκαζάρ είναι δύσκολη και με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες που θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά είμαι από αυτούς που στέκονται σ’ αυτές. Θεωρώ πως δεν θα μας βελτιώσουν σαν ανθρώπους. Θα αξιολογήσουμε αυτό που είδαμε, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και είναι σίγουρο πως σε σχέση με αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα στο τερέν με την προετοιμασία δεν έχει καμία σχέση.

Είμαι αισιόδοξος κι έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Θα ενισχύσω την προσπάθειά τους κι αρχής γενομένης από το επόμενο ματς θα έχουμε μία διαφορετική αγωνιστική εμφάνιση και ταυτόχρονα θα αρχίσουμε να παίρνουμε και τους πολύτιμους βαθμούς για την υλοποίηση του στόχου που λέγεται γρήγορη κι εύκολη παραμονή».